-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
sziasztok
bruttó 100.000 ft alatt keresem a jó ANDROIDOS telómat.
-újat vennék 2 év hülyeséggel
-vodás vagyok 2 cégünkben 2x14.000 ft oszthatóban vagyunk-eddig HTC wildfire volt, android megtetszett, NAGYON jó kamerája volt FONTOS A VAKUS, JÓ FÉNYKÉPEZŐ
-elvállanék samsungot bár htc sense ui eléggé bele égett a tudatomba de majd testre szabom.
ANGOL szoftveresnek jobban örülnék, a vodafone dealerünk be is tud majd brand-nélkülit hozni (frissitések!!!!)
-letettem az álmomról, QWERTZ gombok.. mi lenne a lehetőségem???)
túl NAGYOT se akarok, galalxy S az már nagy is a jelenlegi 3,2 coll-hoz képest.
jó gyorsat, műszakilag nem a legfosabbat akarom.
samsung galaxy advance? samsung galaxy ace 2? ezeken kívül mit nézzek meg?
válaszokat megköszönöm.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
sutyesz96
őstag
-
BubuRoland
tag
Több hónapja rágódok telefon vásárláson és gondoltam most már szakember segítségét kérem!
Tudni kell rólam a nokia mániámon kívül, hogy telefonálásra, sms írásra és gyakori fényképezésre használom a telefonom! Ja, és napi 20szor csipog az emlékeztetőm! A fényképezés miatt fontosnak tartanám azt a külső fényképező gombot, ami a nokiák oldalán szokott lenni! Mivel nem volt még okostelefonom, nem tudom, hogy mennyire használnám az alkalmazásokat! WP7-es nokiákon lehet filmet nézni? Mert olvastam valahol hogy bizonyos video formátumokat nem támogat!
Elvileg félrerakattam egy Lumia 800-ast a T-mobilnál, amiért délután mennék, de sokan megpróbáltak lebeszélni róla.
Hogy inkább iphone 4 vagy samsung galaxy s2 vagy az advence és még a sony P is szóba jött. Nekem ma az jutott eszembe h egy lumia 710 a lumia 820 megjelenéséig. Arról esetleg van valami információ, hogy a Lumia 820 várhatóan mikor jelenik meg a magyarországi piacon? Tehát melyik okostelefont vegyem?
Elég sürgős lenne a válaszadás mert a Nokia x6os készülékem már csak fizikailag van, üzemelni már alig alig tud, és délután kéne mennem a lumiáért!Előre is köszönöm a segítséget!
-
sid87
senior tag
Én a következő pár hónapban vennék telót, és az s3, 1x, és 4s az amit néztem. Megnyomkodtam mind, és meglepve tapasztaltam hogy a 4s sokkalta gyorsabbnak tűnik mint a másik kettő. Ez csak véletlen vagy csak pont hibásakat tapiztam? Kiábrándító ha ez a valóság. Sosem hittem hogy valaha ezt írom, de most ájfon mellett döntenek...
Azért írtam ide, hogy segítsetek jó útra térni. Ami nekem fontos hogy röccenés mentes Legyen, tűéles kép, jó kamera, és kb ennyi. Méret meg inkább kisebb. Filmet nem nézek és nem is játszom.iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
michaeleb
csendes tag
Üdv!
6 éves, korántsem modern és véletlenül sem okos telefonomat szeretném végre lecserélni, ebben kellene tanács.
-Árkategória: 60 ezer forintnál többet nem szívesen szánnék rá, bár kirívó esetben szóbajöhet.
-Új készülékben gondolkodom csak.
- Hol vennéd meg? - Kártyafüggetlenül venném, esetleg meglévő dominokártyás csomaggal a t-mobile-nál. Előfizetés nem játszik semmiképp sem.
-Hosszútávra kellene, nem akarok 1-2 év múlva megint újat venni.Amire használnám:
-Telefonálás
-Internetezés. Fontos, hogy legyen gyors. Nem kell kirívóan jónak lenni, de ne akadozzon gyakran.
Emellett egy normális képernyőméretnek is örülnék, legalább 3,5, de inkább 4-4,3-ban gondolkodom. Nagyobb semmiképp sem kell.
-Fontos a multimédia. Jó minőségű képeket is szeretnék vele készíteni, illetve ha videóból is jót tud, az még jobb. Zenehallgatásra is használnám, tehát jó hangminőség kellene.
-Nagy tárhelyigényem egyáltalán nincs, sok cuccot nem tervezek rápakolni. 1GB minimum legyen, de sd-vel mindig bővíthető, tehát ez nem szempont.Röviden: jó multimédia, 3,5-4,3-es képernyőméret és gyors processzor netezéshez.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék új telefont venni amit sokáig tudok használni. Általában 2-3évig nyúzok egy telefont.
- Árkategória: Galaxy S2/S3 Mini max ár.
- Használt vagy új? Lehet használt ha van rá garancia még.
- Hol vennéd meg? Előfizetésen és Gsm boltokon kívűl bárhol.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2-3év, valamilyen Best-Buy jól jönne
- Mire használnád?Zene, Videó, Internet, Játék, PuskázásraEddig a Galaxy S2/S3 Minit néztem ki. Március elején venném meg a telefont.
Előre is köszönöm. -
CilaCica
újonc
Sziasztok!
Szőke nő segítséget kér! S.O.S.
Szeretnék egy "nekem való, normális" dual telefont!
Szeretném kérni a hozzáértők segítséget!
Lehet, hogy az elvárásaim is szőkék:
Max 50000 Ft-ig tudok elmenni, kezelje egyszerre a két kártyámat, ne faggyon le, ne legyen szőke, androidos legyen!
Tud valaki ajánlani valamit?Előre is köszönöm: Cila
-
CilaCica
újonc
Sziasztok!
Szőke nő segítséget kér! S.O.S.
Szeretnék egy "nekem való, normális" dual telefont!
Szeretném kérni a hozzáértők segítséget!
Lehet, hogy az elvárásaim is szőkék:
Max 50000 Ft-ig tudok elmenni, persze csak új teló érdekel, kezelje egyszerre a két kártyámat, ne faggyon le, ne legyen szőke, androidos legyen, a letöltés ne tartson hosszú percekig, ne akadozzon ha több program fut egyszerre!
Tud valaki ajánlani valamit?Előre is köszönöm: Cila
-
Regonelix
csendes tag
Sziasztok!
Melyik mobiltelefont érdemesebb megvenni?
WayteQ Talk 5H vagy ConCorde SmartPhone 5001 -
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Sajnos előfizetéssel fogok tudni venni csak új telefont. Szerintetek ez mennyire lenne jó választás: Samsung Galaxy Express 2. A topikja nem igazán pörög. Nekem a nagyobb RAm, kameragomb és bruttó 8Gb-os tárhely miatt tetszett meg. Mi az utolsó frissítés rá ami kijött? A 3g-t ki lehet kapcsolni benne? Akkor menyivel jobb az üzemidő? A Sony Xperia M2 mennyivel vagy miben jobb ennél?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Miamiquake
aktív tag
Használt készülék vásárlása előtt állok, röviden 3 lehetséges alternatíva van előttem:
Samsung galaxy S5
Samsung galaxy Note 3
iPhone 5SMindegyik kb egy árban van (i5s talán drágább kicsivel), lényeg a MEGBÍZHATÓ GYORS működés lenne.
ki melyiket ajánlaná, illetve mit ne? (tipushiba is érdekel)
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Használt piacon kb 80ezerig Huawei P20 pro leica kameráját van ami megveri, hardveres kompromisszumok nélkül?
Páromnak kéne új telefon P10 plus helyett, és ahogy nézegetem a lehetőségeket felmerült bennem, hogy kiadunk egy csomó pénzt és lehet nem vagyunk előrébb, mintha az én P20 pro-mat használná. -
Csápájev
őstag
Érdekességként írom,mert ajánlásoknál is fontos lehet, hogy a Xiaomi 12 -es szériája a 2023 március 15-ig Hivatalos Viszonteladónál vásárolt és aktivált készülékekre fél éves kijelző garanciát kapott. Ez leejtésre is áll,ami elég jó,mert ez egy drága kijelző.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest