Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz Noctuafan #22903 üzenetére
KPM5 kóddal nem lehet aktiválni az új verziót. Első hozzászólás alján van kiemelve.
Kaspersky Password Manager v7.0.0.233, EXCLUSIVE NEWS !!!
Nyiss neki egy új topikot és kérdezz rá (de nem lehetetlen ,hogy a lifetime licenc az 5-ös verzióhoz van kötve, és frissítened kell majd egy kis pénzmag fejében az újra):
-
micafighter
nagyúr
válasz Noctuafan #22755 üzenetére
(#22731) mrszitya postolt egy jó kis linket az aviráról: http://securitywatch.pcmag.com/security-software/315334-new-ceo-brings-avira-new-direction-new-energy
személyes tapasztalatom egyébként nincs vele, csak arra emlékszem hogy vagy 5 évvel ezelőtt feltettem a nod mellé és csodálkoztam, hogy nem tudott bebootolni a gép
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Noctuafan #11636 üzenetére
Ha még egy véleményt szeretnél, akkor nálam, tiszta rendszerre telepítve nem voltak sebességgondjaiom a KIS 2012 mellett, és már lassan egy éve használom. Szóval 5-ből 4-4,5 pont a sebességre és nem erőgéppel nyomom, csak amolyan jó mai átlaggal...
Plag: köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
BigManus
addikt
válasz Noctuafan #7918 üzenetére
" tt szerintem az fáj, hogy a szokásos hozzáértő embereken kívül is kezdenek többen beletanulni a dologba. "
Nekem fáj? Viccelsz? Örülnék neki, ha minél többen lennének ezek az emberek.
Viszont ha csak ezt szűrted le az írásomból akkor csak sajnálni tudlak, ugyanis nem erről szólt a tartalma.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
félisten
válasz Noctuafan #3679 üzenetére
Ez jó volt... Megkérded milyen kergetőt preferálunk, de csak a felsoroltak jöhetnek szóba...
Én az Avast Free/Avira Free-t és Comod IS-t (vállalati környezetbe is ingyenes) preferálom, első kettőt Comodo tűzfallal megtámogatva...Az általad felsoroltak is megfelelő védelmek, a netezési szokásaidnak, konfigodnak (Avast régebbi gépeket azért meg tud fogni) stb megfelelően kell döntened... Erőforrásigény szempontjából abban a sorrendben növekednek, ahogy felsoroltad őket.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Duplicon
csendes tag
-
Narxis
nagyúr
válasz Noctuafan #206 üzenetére
Szia!
Szerintem megbízható, amúgy teljes mértékeben ez a program: Sticky Password
Kaspersky átvette és egy kicsit átszínezte. Válaszd azt amelyik számodra a legolcsóbb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest