- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Starlink
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Azért használom így, mert az ESET-et már nagyon régóta használom és ritka kivételektől eltekintve nem volt vele gondom. Amikor volt, az sem volt nagyon súlyos és segítettek a megoldásában. A HitmanPro.Alertnél pedig igazából elismerem, hogy nincs rá szükségem. Tetszik a termék. Ennyi.
De nem értem azt, hogy hogy jön ez a téves riasztáshoz? Én általában írtam, nem a power userekről és nem magamról. A téves riasztást az ide írogatók jó része el tudja dönteni, persze azt sem azért mindig, de az egységsugarú user már biztosan nem, másrészt belőlük sokkal több van mint a power userekből. Ezekre biztosan igaz az, amit írtam. Azt Te sem cáfoltad. Ebben mi a belemagyarázás?
Golyobis
Szerintem hozzá. De mindenképpen célszerű legalább új fiókot csinálnod, nem nagy dolog.
(#61803) Pano
+1
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest