- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Bitcoin topic
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- Microsoft Edge
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
WonderCSabo #199 üzenetére
így marad
muxolást még sose csináltam és most valahogy nem érzek ingerenciát hogy belemerüljek.
Én át tudom állítani akinek meg a gépet csináltam majd megtanuljaja mégvalami
akkor a Klite codec pakot távolítsam el és csak a MPC-HC-t tegyem fel magába?
Először Xcodek+m2ts+h.264+matroska volt fent de azt hittem ott a hiba amiért nincs hang majd kerestem TrueHd codecet a Klite-be volt így feltettem azt igaz telepítéskor mindent eltávolított amit én előtte feltettem, -
bnorci71
addikt
válasz
WonderCSabo #195 üzenetére
elvesztettem a fonalat -
bnorci71
addikt
válasz
WonderCSabo #193 üzenetére
akkor elnézést
van Hun hangsáv jobb klikkre nem de fentről menüből tudok váltani csak azt szeretném, hogy eleve azzal induljon.
Optionsba turkáltam de ahol audio opcióhoz be lehetett írni a hun-t nem változott semmi -
WonderCSabo
félisten
válasz
bnorci71 #192 üzenetére
1. Rosszul érted, ugyanis nem RIPről van szó, lemezről.
2. Az MPC-HChoz marhára nem kell se K-Lite, se semmilyen külső kodek. Felesleges, hiszen minden bele van építve ami kell, sőt még össze is kuszálja a dolgokat.
(#191) bnorci71: Ha a jobbhombos audió menüben, vagy a navigálás menüben nincs a másik hang, akkor nem lehet hangot váltani. Ahhoz is valszeg egy Blu-ray lejátszó progi kell majd.
-
bnorci71
addikt
válasz
WonderCSabo #183 üzenetére
lehet rosszul értem a problémát de blu-ray ripet a Klite kódekkel feltett MPC-HC nekem lejátssza
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Be lehet azt állítani, hogy m2.ts+TueHD hang fájl esetén az alapértelmezett hang ne az angol hanem a megyar hangsávot nyissa meg? Ha igen hol?
ja MPC-HC-ről van szó -
bnss
veterán
válasz
WonderCSabo #188 üzenetére
A Beállításokon belül (legalul), a Vegyes "fül" alatt találhatók a színbeállítások. Egyszerűbb megoldás lesz a VGA driverből némi plusz fényerőt adni. Köszönöm a segítséget.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
EVR kimenet esetén lehetséges valahogy a VMR-9 szín vezérlőkhöz hasonló beállítások elérése? A legfontosabb némi plusz fényerő lenne.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
WonderCSabo #185 üzenetére
Tiszteletem
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SpongyaBob #184 üzenetére
Nem. A Haali Media Splitter 64 bites lejátszókkal is működik. Start menü -> Haali Media Splitter Settings -> Options -> Interface -> Show Tray icon -> Yes -> Apply. Majd indítsd újra az MPC-HCt.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
64 bites MPCHC-nál hogy lehet a tálcára varázsolni a matroska splittert? Két szűrőt használok hozzá az AC3 filtert és ezt, de sehogyan sem sikerül odatenni és egy film miatt most muszáj lenne.. A leírást is elolvastam itt PH-n de úgy se jó. Lehet, hogy ez csak 32 bit alatt működik?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SpongyaBob #182 üzenetére
Igen, az is jó. De a TMT3 tud mappából is lejátszani, tehát nem kell ISOba rakni a Blu-rayt.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
WonderCSabo #181 üzenetére
Köszönöm
Végülis csak megoldottam Power DVD-vel
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SpongyaBob #180 üzenetére
Nem, sajnos. Blu-rayhez Arcsoft Total Media Theatre 3 kell.
Jelenleg nincs ingyenes Blu-ray lejátszó, érthető okokból.
-
SpongyaBob
veterán
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy rálehet venni valahogy a lejátszót a blu-ray-re? Most vásároltam egy Pana plazmát és eddig nem nagyon foglalkoztam kék lemezzel, de most aktuálissá vált
Más lejátszót ezért külön nem nagyon szeretnék felrakni.. -
salaxx
tag
Hi mindenki,
a következö problema jött elö 1 hete es megörülök töle. A gep ATI 4870 + Catalyst 10.11 Win 7 64 bit MPC-HC legujabb x64 .2728 asszem. A rendszer ugy van megoldva mar 1 eve, hogy a VGA hdmin (DVI->HDMI atalakitoval) megy az LCD tv-re (ez a masodlagos kepernyöm) es az mpc teljes kepernyöben indul es az mpc hcn belül a hangkartya a videokartyara integralt. Minden ok volt egy even keresztül, de 1 hete kb az kezdödött, hogy elindtok barmit az mpc hcval es full random
- teljesen jo a hang a tvn
- kimaradozik a hang a tvn
- semmi hang nincs a tvn...ekkor amint bezarom az mpc-t recseges van a tv-n...addig mig ujra el nem inditom az mpct, ami "felülirja" ezt az allapotot ennek a 3-nak valamelyikevel
Es ezek az allapotok valtakoznak, attol függöen hogy epp milyen hagulatban indul el az mpc. Elöször hardverhibara gyanakodtam, de kiprobaltam, hogy a windowsba eleve atallitom az alapertelmezett "hangkartyat" a videokartyasra...szoval hogy midnen hang a tvn szolaljon meg. Probaltam winampot 20 szor elniditani de semmi hanghiba, probaltam kmplayert azzal is minden ok. Szoval se nem kabel se nem a videokartya hibajanak tünik.Kb. egy idöben tettem fel uj catalystot es uj mpc verziot amikor jönni kezdett a problema...ezert megporbaltam vissza frissiteni öket, de mostmar akar sokkal regebbi verziokkal is van ez a hiba.
Nem ertem mi lehet....vmi ötlet??
Ja es plusz kodek nincs a gepen
Köszi
+ abszolut nem vmi hiperbonyolult tartalomfüggö....teljesen mind1 milyen formatumot nezek....hd mkv, vagy akar mezei SD divx sorozat...mindennel jön valogatas nelkül
-
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #175 üzenetére
Persze, úgy aztán én is lejátszom, itt a lényeges dolog a kifejezett Passthroughon van!
Amúgy én is mindent lejátszok, még filter nélkül is. -
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #173 üzenetére
Mármint erősitő dekódolja a TrueHD-t ? Hdmivel összeköttetés?
-
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #171 üzenetére
Akkor ha jól gondolom az MPHC most megbukott a külső ac3 filterrel.
Majd keresek valami más lejátszót. -
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #169 üzenetére
m2ts file.
nem enged mást alapértelmezettnek berakni, és mivel a truehd-val nem képes mit csinálni emiatt kifagy.
mellette még ott van vagy 6 hangsáv, de nem tudok átváltani, mert a truehd után "kifagy" tehát 00:00:00 az idő, a film nem megy, a program müködik, váltok sávot, de már nem megy vele.külön a filmet nem akarom barmolni.
-
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #164 üzenetére
Hogy menne, írtam, hogy nem képes dekódolni az erősitő!
Rohadtul az kéne, hogy ne fagyjon ki , mert azzal a sávval indul a film.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Depression #165 üzenetére
Nem frissíti magát. Viszont ezek a dolgok ezer éve nem változtak, szóval ott vmi gubanc lesz. Rakd újra.
-
Depression
veterán
Lehetséges az, hogy a mpc-hc frissíti magát. Nem egyedül használom a gépet, de a párom garantáltan nem töltött böngészőn keresztül semmit. De a vezérlő gombok teljesen átalakúltak, egér kattintásra nem áll meg a film, még a tekerősávot is nekem kellett bekapcsolnom, mert az is eltűnt. Minden beállítási lehetőségen végig mentem már, de nem tudom visszahozni a régi megszokott kinézetet.
-
Dictator^
veterán
válasz
WonderCSabo #162 üzenetére
Miért tiltsam le, hogyha a sima DD-t meg a filterrel akarom kivinni az erősitőre.. és nem PCM sávon hallgatni...?
-
Dictator^
veterán
Hogy játszam ki azt, (ac3 filter) hogyha truehd hangot nem viszi át az videókártyám miatt, de a filmet alapból ezzel nyitná.. kifagy ahogy indulna..és nem tudok hangsávot váltani.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
WonderCSabo #159 üzenetére
Köszönöm.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
SpongyaBob #158 üzenetére
Igen. Esetleg ha 5.1-es rendszered van akkor AC3Filter, és az MKVk-hoz jól jöhet a Haali Media Splitter.
-
Gabás
addikt
válasz
SpongyaBob #156 üzenetére
semmilyet
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Új használója vagyok a Media Player Classic HC-nek. KMPlayer-ről váltottam nem hiába, az ottani nyűgök megoldódni látszanak.
Milyen kodeket ajánlotok a lajátszóhoz?
Köszi. -
SantaFe
csendes tag
válasz
WonderCSabo #154 üzenetére
Megoldódni látszik a dolog. (Egy kis kódek maradék bezavarhatott...)
-
SantaFe
csendes tag
válasz
WonderCSabo #152 üzenetére
Csak zavaró, hogy a másik gépemen meg teljesen jól fut. Itt meg nem. Most leszedtem a CCCP-t de nem változott sajna semmit.
-
WonderCSabo
félisten
A CCCP totál felesleges az MPC-HC mellé, mivel minden kodek be van építve a lejátszóba. Csak gondot okozhat egy kodekcsomag. Esetleg a Haalit érdemes külön felrakni.
A lejátszással vannak gondok? Mert ha a videókat jól játsza le, akkor nem kell foglalkozni a statisztikával. Nálam is ugrálnak ezek a dolgok, és semmi gondom nincs vele.
-
SantaFe
csendes tag
Új CCCP (2010-10-10) semmi más kódek. MPCHC 1.4.2499.0.X64 van fent. (Bár most jelen esetben nem sokat számít, mert az előző CCCP és MPC alatt is ugyanez a helyzet volt).
Szóval a probléma - a Ctrl + J billentyűvel ad egy teljeskörű diagnosztikát a videóról, lejátszásról. Itt a "Frame Rate" nem a "teljes sebességel fut", mert ehhez kapcsolódóan a "Clock" csak 91-94% közt szaladgál. A "Refresh rate" ehhez mérten 60Hz (LCD) helyett csak 55.7Hz-el fut. Szóval lehet-e ezt valahogyan orvosolni? Állítani vagy hasonló?Pl.: a videó frame rate-je 23.964, ehelyett itt 22.0-22.294 között van, a clock 100% helyett 91-94%, a refresh rate 60Hz helyett 55.7 körüli...
Meg kell jegyezni, hogy másik gépnél ugyanez a beállítás meg minden teljesen jól, kifogástalanul megy.
-
Morris
veterán
Sorry birka voltam.
Az alsó sávon lévő media splitter-re jobb gomb és előjött a választási lehetőség -
Morris
veterán
Sziasztok!
A minap hozta a postás a vissza a jövőbe II című nagysikerű filmet.
mkv kiterjesztés, és az nfo alapján rajta a van a felújított DTS 5.1 és az AC-3 2.1 hang.
namost az mpc-ben csak egy audio közül választhatok.
hogyan tudom előhívni az AC-3-as hangsávot? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #142 üzenetére
Nem csak MPC-t hasznalok, pl. DVB-T tuneremhez hozza se tud szolni, leginkabb kifagy ha mpc-vel akarok kezdeni valamit.
-
ToxLee
őstag
válasz
WonderCSabo #144 üzenetére
Minden úgy van beállítva ahogy a linken szerepel. Amúgy akkor se szól a sub ha 2.1-re állítom a kimenetet...
-
ToxLee
őstag
válasz
WonderCSabo #138 üzenetére
Melyik az a lejátszó ami jól kezeli az m2ts-t? AC3 filteren mit próbáljak? Amúgy az AC3 filterrel main fül alatt van egy olyan gomb, hogy format. Itt mi az a PCM float? Prociról még nem tudok semmit, ha lesz időm megnézem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
wwenigma #141 üzenetére
Totál felesleges a külön kodek, ha pedig feltétlenül kell, akkor van 64 bites, ami tökéletesen működik AC3Filterből, FFDshowból, Haaliból...
Én nagyon régóta használom a 64 bites verziót, és úgyanúgy működik mint a 32 bites, semmi különbség nincs.
Amúgy minek az MPC-HC mellé shark kodek pakk?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #138 üzenetére
Mekkora baromsag, hogy amikor 64bitest probaltam, 2 napot szivtam a kodekekkel, 32bitessel meg csak mellérakom a legujabb Shark007 féle pakkot és minimalis allitas utan mukodik... am szerinted miert jobb a 64bites kodekekkel szivni?
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Felraktam a 64bites MPCHC-t a win7 64bites verziójára és azóta nem szólnak a zenék 2.1-ben csak 2.0-ban. Legyen az jetaudio, VLC, XBMC vagy akár youtube sehol sincs sub. Ez az első probléma.
Második: M2TS-esetén nem tudok hangot meg feliratot választani, egyszerűen nem jelenik meg a haali ikonja...
Harmadik: Kb. Egy-másfél óra filmnézés után, elkezd szaggatni a kép. Nem konkrét szaggatásra kell gondolni, egyszerűen csak észrevehető ha figyelek.
Egyébként a ph-s cikk segítségével lett beállítva az MPCHC, DXVA bekapcsolva. -
WonderCSabo
félisten
válasz
malac012ko #133 üzenetére
Nincs mit!
-
malac012ko
csendes tag
válasz
WonderCSabo #132 üzenetére
Köszönöm a segítséget most már jó
-
WonderCSabo
félisten
válasz
malac012ko #131 üzenetére
Haali Media Splitter fennvan?
-
malac012ko
csendes tag
válasz
WonderCSabo #130 üzenetére
Sikerült a dx frissítéssel most már van felirat és be is állítja magának.
De még a felirat váltás még mindig szürke. -
WonderCSabo
félisten
válasz
malac012ko #129 üzenetére
Ezek szerint a DXVAval van a gond. A renderer XP esetén VMR9, Vista/ 7 esetén EVR-re van tutira rakva? A feliratok auto betöltése be van kapcsolva?
Legújabb Dx?
-
malac012ko
csendes tag
válasz
WonderCSabo #128 üzenetére
Se belső se külső felirat nem megy. Srt és ass-t is néztem.
Igen ez alapján van beállítva.
Azt ki próbáltam hogy leszedtem a vga drivert akkor megjelenítette a feliratot. -
WonderCSabo
félisten
válasz
malac012ko #127 üzenetére
Ez alapján van beállítva az MPC-HC?
Milyen felirat nem megy? Külső, belső? Milyen fájlnál?
sakal6: Nincs mit, örülök, h. megy!
-
sakal6
csendes tag
válasz
WonderCSabo #125 üzenetére
thx, ezt kerestem, nagy segítség
-
sakal6
csendes tag
válasz
WonderCSabo #123 üzenetére
bármilyen minőségű videonál legyen az hd vagy low minőségű xvid/divx az billentyűzet vezérlőnyilait megnyomva ball-t vagy jobb-t lepause-olja a video, de én úgy akarnám hogy ha beletekerek akkor folytassa és ne pause-oljon csak úgy le
-
sakal6
csendes tag
hello. az mpc home cinema 1.4.2499.0 verzióban a felirat méretét hogy lehet kisebbre venni? és azt beállítani hogy amikor a tekerek a videoba akkro ne állítsa meg a képet hanem folytatódjon tovább?
-
WonderCSabo
félisten
Nos, nem, nincs olyan, h. flv dekóder.
Az flv egy konténer formátum, sokféle stream lehet benne. Az FLV splitter ezek a streameket különválasztja de nem csinál más semmit.
Ez után jön képbe a dekóder. De ezt már nem FLV dekódernek hívják, hanem az adott streamet dekódolni képes kodeknek. (pl. mp3, AAC, stb.)
Az MPC-HCban mindkettő van, de sztem maga a splitter szarik be.
De hogy egy jó hírrel szolgáljak: az VLC lejátssza, bár kurva szar a hangja, de érthető.
-
cocka
veterán
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Ez a sportingbetnek az "élő" blackjack játéka. Valójában nem élő, mert nem vagy ott, de amit a kamera kép mutat az valós helyzet, nem felvétel.
beépített dekódere
Igen, mivel ahogy olvastam flv dekóder nem sűrűn van benne. Akkor maradok a jól bevált flv lejátszómnál. Azért elég röhej, hogy benne van az ffdshowban a nellymoser, de csak mutatóban, mivel a nellymoseres hangsávot juszt se játssza le.
-
cocka
veterán
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
-
cocka
veterán
válasz
WonderCSabo #115 üzenetére
Esetleg linkelheted ezt az flv-t, vagy egy részletet belőle.
Hát mivel LIVE streamből vettem fel linkelni érdekes lenne, max. feltölteni tudnám csak.
Mindjárt fel is töltöm akkor.
Kíváncsi vagyok, hogy ha te lejátszod nálad van-e hangja.
-
WonderCSabo
félisten
Szia!
Totál felesleges MPC-HC-val FFDshowt használni, mivel az összes legfrisebb FFDs kodek benne van. Töltsd le innen a legújabbat, ne rakjh hozzá plusz kodeket, és próbáld ki.
Egyébként a sima MPC-t nem érdemes használni, az MPC-HC sokkal többet tud.
Szerk.: Esetleg linkelheted ezt az flv-t, vagy egy részletet belőle.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Következő kérdésem van. A legfrissebb Media Player Classicot használom FFDshowval és be van állítva az flv1 codec meg az flvsplitter.ax is regelve van, mégis van olyan .flv amit képtelen megfelelően lejátszani. Kivétel nélkül a hanggal van baj. Van ami teljesen jó, van aminél nincs hang, ha a hangcodec nellymoser akkor tuti nem játssza le, ha mp3, akkor vagy igen vagy nem.
Megjegyzés: home cinemával sem megy
Sőt olyan is volt, amit ugyanabból a live stream forrásból rögzítettem és az egyik videonál van hang, a másiknál nincs és mp3 az audio decoder. Hát hogy van ez?
Más nem ffdshow-t használó FLV playerrel viszont hang is van meg kép is. Valami az audio codeckel van, csak kérdés hogy mi. Főleg az mp3-mas dolgokat nem értem. A nellymosert meg aktiváltam mégse megy.
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo #109 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Frissítettem ízibe. Azért volt régi, mert már több programról olvastam itt a fórumon, hogy a frissítések után rosszabb lett, mint előtte, ezért már egyik hang- vagy videólejátszómat se frissítem egy ideje.
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #109 üzenetére
Nem néztem a hivatalos oldalt ugyan, de ezekkel az "instabil" verziókkal sose volt bajom...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
tknof1871 #107 üzenetére
Először is, rakd fel a legfrissebb verziót, nagyon régit használsz.
A 2. problémádra sajna nincs megoldás.
Gorneck23: Nemrég kijött az új stabil, így egyelőre felesleges és sztem nem is célravezető az instabilt ajánlani elsőként.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha megnyitok egy mappát és lejátszom a videókat egymás után, némelyiket nem játssza le és nem ad információt, mi az oka. A KMPlayer-el megnyitva ezeket a fájlokat (külön, nem az egész mappát) semmi probléma. A MPC verziója 1.3.1249.0, a KMPlayer verziója 2.9.4.1436.
Egy bizonyos ilyen problémás *.avi videó tulajdonságai vannak a képen. A MPC beállításain nem változtattam. Mit kell rajta változtatni?Egy másik dolog. Megoldható, hogy a képarányok (alapértelmezett; 4:3; 5:4; 16:9) beállítására külön gombok legyenek, mondjuk a status bar alatt?
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Fejre állt a Media Player Classic!
A gond itt gyökerezhet:
- Windows 7
- Radeon 7000 (directX7, win7 driver nem létezik hozzá)
- Media Player Classic Home Cinema v1.4.2499Másik gépeken, ahol normális videókártya van a win7 alatt, MPC-vel, JÓ!
Másik gépeken, ahol ilyen videókártya van de winxp-vel, MPC-vel, JÓ!
Ezen a gépen, ezzel a régi vidókártyával, de MPC helyett Windows Media Player-rel, JÓ!Mondhatnánk, hogy meg van oldva, legyen WMP, de az nagyon erőforrás-zabáló, és bizony cammogós a DVD-lejátszás.
MPC-HC alatt ugyanakkor siklik, szép, csak éppen tótágast kell állnom a megtekintéshez.
:-)Mit gondoltok, hol kéne kattintanom? Winben? Media Playerben?
Vagy keressek másik kis progit? De melyiket?Köszi!!!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
huskydog17 #102 üzenetére
Nálam kikapcsolt dxva mellett is ugyanugy szaggat, megnéztem még pár programot, gom playerrel szintén szaggat, vlc nem szaggat, wmp persze nem szaggat. Mondjuk emiatt nem tenném vissza az xp-t, kikapcsolt aero-val tökéletesen megy minden.
-
huskydog17
addikt
válasz
arnyekxxx #101 üzenetére
Nálam pont ugyanez volt, de csak ha DXVA-t használtam. Ha jól tudom, akkor a probléma forrása a VRAM mennyiségében keresendő, vagyis kevés a videokártyán lévő memória. Ha ez nem így van, akkor valaki sürgősen javítson ki, nehogy hülyeséget beszéljek!
Amikor még én is Win7-en voltam, akkor sosem kapcsoltam be az Aero-t (többek között azért nem, mert mindig lefagyott a driver, na meg ezért is)
Megelégeltem azt a szenvedést és visszamásztam WinXP-re, ahol nincs ilyen nemű probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest