Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
Hi mindenki,
a következö problema jött elö 1 hete es megörülök töle. A gep ATI 4870 + Catalyst 10.11 Win 7 64 bit MPC-HC legujabb x64 .2728 asszem. A rendszer ugy van megoldva mar 1 eve, hogy a VGA hdmin (DVI->HDMI atalakitoval) megy az LCD tv-re (ez a masodlagos kepernyöm) es az mpc teljes kepernyöben indul es az mpc hcn belül a hangkartya a videokartyara integralt. Minden ok volt egy even keresztül, de 1 hete kb az kezdödött, hogy elindtok barmit az mpc hcval es full random
- teljesen jo a hang a tvn
- kimaradozik a hang a tvn
- semmi hang nincs a tvn...ekkor amint bezarom az mpc-t recseges van a tv-n...addig mig ujra el nem inditom az mpct, ami "felülirja" ezt az allapotot ennek a 3-nak valamelyikevel
Es ezek az allapotok valtakoznak, attol függöen hogy epp milyen hagulatban indul el az mpc. Elöször hardverhibara gyanakodtam, de kiprobaltam, hogy a windowsba eleve atallitom az alapertelmezett "hangkartyat" a videokartyasra...szoval hogy midnen hang a tvn szolaljon meg. Probaltam winampot 20 szor elniditani de semmi hanghiba, probaltam kmplayert azzal is minden ok. Szoval se nem kabel se nem a videokartya hibajanak tünik.Kb. egy idöben tettem fel uj catalystot es uj mpc verziot amikor jönni kezdett a problema...ezert megporbaltam vissza frissiteni öket, de mostmar akar sokkal regebbi verziokkal is van ez a hiba.
Nem ertem mi lehet....vmi ötlet??
Ja es plusz kodek nincs a gepen
Köszi
+ abszolut nem vmi hiperbonyolult tartalomfüggö....teljesen mind1 milyen formatumot nezek....hd mkv, vagy akar mezei SD divx sorozat...mindennel jön valogatas nelkül
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Lehet a MPC-ban vhogy billentyűzettel normálisan tekerni a filmben? pl kurzornyilakkal, mint pl Bsplayerben. .... legalább 10 másodperceket...nem képkockákat + ne "pauzézzon" már le automatikusan egyből
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest