Új hozzászólás Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
válasz
wwenigma #4808 üzenetére
Köszönöm srácok. Ablak érintése belülről. Ez volt a megoldás. Ezt nem hiszem, hogy babráltam mert alig találtam meg.
Full HD kijelzőim vannak.
Fire/SOUL/CD: visszaállítani alapra ezt megjegyzem, köszi.
Amúgy egy MPC 1.7.13 -at használtam eddig de gondoltam próbálok egy újabbat és ott volt valami probléma. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
wwenigma #4797 üzenetére
Lehet hogy eddig a portable verziót használtad csak elfelejtetted?
Meg esetleg az is lehet, hogy valami megváltozott a telepítőben, most már pl a VideoRenderer is benne van a csomagban. -
WonderCSabo
félisten
válasz
wwenigma #141 üzenetére
Totál felesleges a külön kodek, ha pedig feltétlenül kell, akkor van 64 bites, ami tökéletesen működik AC3Filterből, FFDshowból, Haaliból...
Én nagyon régóta használom a 64 bites verziót, és úgyanúgy működik mint a 32 bites, semmi különbség nincs.
Amúgy minek az MPC-HC mellé shark kodek pakk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ukrajnai háború
- Mikrotik routerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Külpolitika
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest