- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
-
IT café
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
snemeth
aktív tag
válasz
Danika256 #2621 üzenetére
A feliratkezelésben még van mit fejleszteni az fw-ben. Küldök is nekik pár hibát emailben.. sup fájlok rosszul dekódolódnak, srt fájlok mkv-ban rosszul vannak dekódolva.
Ahogy az előttem szóló is írta, a Med teljesen jól kezeli az mkv-ban levő feliratokat. Amit rossznak látsz, ott valójában a becsomagolást végző rosszul adta meg az eredeti .srt kódolását, így aztán az mkvmerge rosszul kódolta át a feliratot utf-8 -ra. Ugyanis az mkv-ban utf-8 kódolásúak a feliratok.
Pl. a felirat oldalakon található .srt-k kódolása Windows-1250 szokott lenni - legalábbis én soha nem találkoztam más fajtával - így ha valaki egy olyat akar mkv-ba tenni, akkor a Windows-1250-et kell kiválasztani az mkvmerge GUI-ban. Ugyanis itt nem az történik, hogy az adott feliratot Windows-1250-re kódolja át, hanem Windows-1250-ről fogja utf-8-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest