- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Fedora Linux
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Yadis csak nekem vízjelezi be az összes borítóképet? (2.3 után kezdte) Ha kiválasztok egy másikat, arra is rádobja a bal felső sarokba a fátyol vízjelet, amit régebben csak egy fajta magyar borítónál csinálta, de az látszódott is a borítók között (hogy vízjeles).
-----------------------------------Szerintem félreértettél. Én akinek tudom, ajánlom a lejátszót s engem nem érdekel a 8 v 10 v 12bit sem
1.5 éves led tvmen nézem a minőségi ámbár 6 éves 2.1-el a bd50-es sima és 3D-s filmeket. Ebben a kategóriában a maximumot hozza nekem, ha akartam volna sem tudtam volna 100 alatt ilyen jó terméket venni, ha fölötte próbálkoztam volna, akkor htpc-t dobtam volna össze, de nem tehetem meg
Lényeg a lényeg: Tökéletesen megvagyok elégedve a termékkel s csak dicsértem itt is, ha visszaolvasol a kommentjeimre. Csak van egy olyan dolog, amiben nem szuperál 100%-san s ez nem szégyen, mert mint írták, a RR-nál is van hibaTény, de nem kell cenzúrázni a hivatalos magyar honlapon ezzel is szebbé s "hibátlanabbá" tenni a terméket. S nem tetszik, hogy itt felháborodás van rajta, ha az ember tudomásul veszi, hogy van amiben nem tökéletes. //Ettől függetlenül imádom a lejátszóm s egy popira vagy dune-re sem cserélném el.//
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest