- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Facebook és Messenger
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Mobilinternet
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
[Maxthon Browser for Windows V4.9.1.1000 Officially Released!]
Nálatok megy az auto update? Nálam már régóta nem. Hetente csekkolom van-e valami új vagy béta.
-
starr
őstag
Nekem is ez volt a gondom win7-nél.
A helyzet az, hogy youtube-os html5 lejátszó maxthonban nem használja a GPU-t, csak a CPU-t. Ez GPU-z programmal bizonyítható. A többi böngésző, Chrome, IE, Opera, Firefox,de még a Nitro is szépen kihasználja ilyenkor a GPU-t is.
Átváltottam a youtube-nál flash-re az hajtja a GPU-t is, nem szaggat full screenben még 4k-s videóknál sem.
Win10-ben úgylátom egyik böngésző sem hajtja már a GPU-t youtube-nál. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehet azt megoldani, hogy ami a könyvjelzősávon van könyvjelző azok úgy nyíljanak meg, hogy ha bal egérgombal kattintok akkor az aktuális oldalon, viszont ha jobb egérgombal akkor jelenjen meg olyan opció, hogy megnyitás új lapon?köszönöm
-
mindig figyelem
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
mennyire halott ez a topic? -
-
panyszi
újonc
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Maxthon-t - és gép ki/be kapcsolás után a Flash-tartalmat nem idítja el - azt irja ki van kapcsolva vagy nincs telepítve :/
Hol lehet eme plugint bekapcsolni - hogy ne kelljen ujra telepíteni minden gép ki/be kapcsolása után?
Köszi a válaszolat!
-
GG888
senior tag
Nem tudom milyen oldalakon mászkálsz, hogy megállás nélkül tömi a memóriába az adatokat, szokatlan így web-programozóként ilyen viselkedés. Persze ha 20-25 fül nyitva van az lehet magyarázat.
Esetleg van másik böngésző ami ugyanezen fülekkel más értékeket produkál azonos idő alatt?7 éves procitól az, hogy az 1080p lejátszás izzaszt, az miért fura?
-
Binda
tag
Sziasztok!
Pár hónapja kezdtem el használni ezt a böngészőt. Tetszik, de van pár olyan hiba amiket ha nem tudok orvosolni akkor le kell cseréljem... ezekben szeretném kérni a segítségeteket. Kezdem a fontosabbakkal:
- Bármit böngészek, gyűjti a memóriába az adatokat és nem törli. Kb. 1,4-1,6 GB ram foglalás után úgy belassul, hogy ki kell lépjek és újra kell indítani, akkor megint jó fél óráig... erre van tippetek?
- Ami még fontosabb: nem emlékszem rá, hogy régen is ilyen volt-e, de az elmúlt időszakban felfigyeltem rá, hogy akár csak egy youtube videó nézése közben is 25-40% CPU kihasználtságot képes produkálni a program (core 2 due, E8400 3 GHZ) ami semmilyen szinten sem indokolt. Egy 720p 10-15% egy 1080p 30-35%-ot használ.Ebben kérem a tanácsotokat, hogy mi lehet a probléma.
Előre is köszönöm!
-
atcq
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Most kezdtem el használni a böngészőt, és tetszene is, de baromira idegesít, hogy a home gomb használatánál mindig új fület nyit meg. Be lehet állítani valahogy, hogy a házikóra kattintva az adott oldal ugorjon a kezdőlapra és ne új fület nyisson meg? Nekem nem sikerült
Köszönöm!
-
törölt tag
Elővettem 1 kicsit a maxthon-t, most a legújabb verzó nekem bejön.
-
törölt tag
mindegy nem baj, már évek óta csak tartalék a maxthon 1-2 funkciója miatt, pl a flash kinagyítási lehetőség miatt.
-
törölt tag
De elmenti, csinálsz 1 felhasználói fiókot és kész bárhol bármikor meglesznek a jelszavaid.
Én is kérdeznék tőletek, azt belehet állítani, ha elkezdek írni a keresőbe, akkor ne egészítgesse ki hanem engedje, hogy végig írjam amit szeretnék ? Engem nagyon zavar ez is a maxthonban.... köszi
-
Melack
veterán
A Maxthon fiók nem menti el a jelszavakat?
-
GG888
senior tag
Na azt nem tudom hogy sikerül elérned, én ha bezárom, akkor ne marad semmilyen folyamat. Illetve az updateservice, de az meg 1 MB memóriát eszik oszt kész.
Nem lehet, hogy az oldalsáv neked az asztalhoz van rögzítve és az marad ott bezárás után?
csak tippelek.
Itt amúgy Win 8.1 x64 Pro, valami antik Clevo alapú noname laptopon -
Botigta
aktív tag
És az milyen, hogy mindig kizárólag egy Maxthon van nyitva, max 5-6 füllel. Belenézek a feladatkezelőbe, mikor rohadtul be van lassulva a gépem, 4GB Rammal, hogy fut 5 vagy akár hat Maxthon folyamat, az első 260000K környékén, a többi 150000K környékén zabál. És akkor bezárogatok belőle, mégis tud tovább futni a főablak, akkor mi a picsának indít a háttérben még vagy 5 folyamatot?
-
törölt tag
válasz
Botigta #1249 üzenetére
A kedvenceket kimented 1 nem tudom milyen fájlba, és bemásolod a másik böngészőbe, nekem működött. A másikban nem tudok segíteni, anno én felmentem a maxthon profilom webes felületére és egyenként kimásolgattam a lastpass-ba a fontos jelszavakat.
(#1251) GG888
Na ez a legújabb baromsága a maxthonnak... pl elkezdtem írni index.hu erre mit csinál??? RÉSZENKÉNT RÁKERESETT a googlebe az index szóra,,,,, elősször pl az i betűre aztán azt , hogy in és így tovább ahogy írtam tovább....
komolyan mondom agyrém... pedig régen nagyon jó kis böngésző volt.
#1257) Botigta
kedvencek menü, 3egymás alatti pont ikont megnyomod és ott lesz a kedvencek importálása /exportálása, kimented és beteszed a fájlt 1 másik böngészőbe ennyi.
-
válasz
Botigta #1255 üzenetére
van egy oldal amin be vagy jelentkezve és szeretnéd a jelszavát m ás böngészőbe átvinni
kijelentkezel belőle
oldalt újból betöltöd, hogy a bejelentkező képernyőere kerüljél
maxthon kitölti az adatokat, de te látsz a végén egy lastpass csillagota többit a fantáziádra bizom
-
GG888
senior tag
Mik azok a bizonyos oldalak?
XXX hogy ennyire titkos?Más:
Okosok abba segítsenek, hogy címsorba ezt a typeahead baromságot hogy lehet kikapcsolni? illetve nem is typeahead, hanem hogy ahogy nyomom a gombokat, már hozza be a legutolsó oldalt, ha meg a google-n keresek egy hosszabb kifejezésre, akkor a 20. gombnyomás után már captchát kér, mert ez a hülye szar minden leütés után indítja a lekérést. Ha ez így megy tovább én is ki fogom dobni... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet,hogy bizonyos oldalakon a videók helyett csak zöld kép jelenik meg?
-
törölt tag
Nem kérdezi meg mit szeretnél szinkronizálni?
-
Botigta
aktív tag
Szia,
Évek óta használom a Maxthont, minden gépem szinkronizál, épp ez a baj, bekapcsolom, minden ok, egy fél perc után pedig minden visszaállítódik. Pl. minden alaklommal kitörlöm az összes keresésszolgáltatót, kivéve a magyar Google-t hagyom, másnap bekapcsoláskor megnézem a bállításokat, ok, egy perc múlva már ott röhög az összes a listában.Volt már ilyen gondom régebben, egy régebbi verzióval, akkor sem tudtam tenni ellene semmit, egyszer csak nem szopatott így tovább.
De ezek szerint ez nem általános probléma...
-
sChess
csendes tag
válasz
Botigta #1240 üzenetére
Üdv Neked !
A szinkronizálás tökéletesen működik mind a 8 eleme vonatkozásában. Az összes gép bekapcsolására és beállítására nincs szükség. Egy PC-n megcsinálod a beállításokat, szinkronizálsz a Maxthon passport fiókoddal. Ezután bárhol a világon belépsz egy gépen a Maxthon fiókodba szinkronizálva lesz a gép a felhőn keresztül.
Nem tudom mit rontottál el, csak tippelni tudok. A mai tippem: A Felhasználói profil panel, Beállítások, Felhő szinkronizáció elemei nincsenek engedélyezésre állítva. -
Botigta
aktív tag
Üdv,
Bocs, ha már volt róla szó, de én mostanában már idegbajt kapok, mivel akárhányszor átállítom a saját ízlésemnek megfelelően a beállításokat, a következő bekapcsoláskor (szinkronizáláskor) minden alkalommal visszaállítgatja alapbeállításokra. Több gépen használom, már azt is megcsináltam, hogy az összes gépet bekapcsoltam, beállítottam egyenként, majd szinkronizáltam. Egész nap megmaradtak a beállítások, de másnap minden kezdődött elölről. Mitől lehet ez? -
sChess
csendes tag
-
Melack
veterán
Hali! Relatív új user vagyok Maxthon oldalon, vmit kerestem Chrome/FF helyett. A WP-s Maxthon böngésző saját motort használ, vagy csak az IE kozmetikázott variánsa? Mennyire biztonságosan tárolja az adatokat (pw/előzmények)? Köszönöm a válaszokat!
-
sChess
csendes tag
Megjelent az MXNitro 1.1.1.600 Beta verziója. Magyarul is tud és van már benne Adblock Plus.
-
Utka
aktív tag
Még annyi, hogy ha valamilyen külső süti matató progit használtam - pl. CookieSpy - akkor csak a "vendég" felhasználó - vélhetően helyi tárolású - sütijeit törölte le. Így bejelentkezés nálkül ment a flickR. Belépve csak a beépített kuki törlés volt a megoldás, de az sajnos vitt egy csómó mást is.
Kérdés:
Van olyan módszer, amivel belyelentkezve, szelektíven tudok cookie -t törölni?
-
sChess
csendes tag
Maxthon hibaelhárítási útmutató, szükség esetén érdemes felkeresni. Angolul van.
[link] -
Utka
aktív tag
Üdv!
A Flickr folyamatosan 'Bad, bad panda!' üzenettel fogad. Retro módban valami bejön, de alapvetően használhatatlan.
Maxthon 4.4.5.1000; Win7 Enterprise 64
Valami ötlet, javaslat?
Köszönöm!
. -
GG888
senior tag
válasz
#27441408 #1217 üzenetére
Ctrl+Shift+Del-lel törölj mindent, ha ez sem válna be, akkor pedig ne csak updateld a maxthont, hanem uninstalláld és rakd fel újra, lehet, hogy a régebbi preferenciáid megmaradtak, vagy egy süti kavar be...
nyilván mivel a nyelvi kód meg van adva az url-ben, ezért nem csak f5-ölni, hanem beirni, hogy mondjuk gmail.com
C verzióként, bár lehet ezzel lenne a legérdemesebb kezdeni, a google.com oldalon, jobb lent a láblécben a beállítások-->keresési beállításokra nyomva, az előjövő oldalon a bal oldalt található nyelvek fülön állítsd át magyarra a guglit.
-
törölt tag
Akkor semmi gond nincs? Nem törték fel satöbbi, 1szerűen csak valamiért a kínai címre ment fel?
Bocsi nem értek hozzá és ilyet talán még sose láttam ezért jött rám a frász, hogy mi van mert régóta nem használtam, amikor meg feltettem ez jött be, akkor is amikor a legújabbat tettem fel most. Gondoltam az a baja , hogy rég frissült, de az új is nyelvleckét akart adni .
(talán jópár éve, már megtörtént ha visszagondolok, hogy kinaiul adta ki ezt a bejelentkezést)
-
törölt tag
-
törölt tag
Amikor beszeretttem volna jelentkezni a google-be, akkor a googlenél valami ázsiai, gondolom, kínai írás volt. ez miért van? Tudjátok amikor a google kiadja, hogy írd be az imélt és a jelszót, na ott nekem olyan kínai írás jeles valami volt.
amúgy ahogy látom a maxthon oldal is megújult, legalábbis a fórumrésze teljesen más
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!
Hogy állíthatom be a proxy lehetőséget, hogy az működjön is?
Gyakorlatban:
Beállítások-Proxy-Saját proxy beállítások használata és azo belül - hozzáadás.
Na most keresek egy free proxyt, mondjuk innen: [link]
Kiválasztok egyet majd hozzáadás gomb. Kitöltöm az adatokat: név, tpus stb..... a jelszó és a felhasználonévnél fogalmam sincs mit kellene beírnom.
Aztán rákattintok az engedélyezésre, ezután egyetlen weboldalt sem tudok megnyitni, nem tölt be semmit, nem nyit meg semmit, nem működik.Mit rontok el?
Vagy esetleg tudnátok linkelni működő proxy címeket? Nagyon megköszönném.
Főleg Orosz kellene, de bármilyen jöhet ami nem európai. (de kíváncsi lennék hogy miért nem működnek a proxy beállításaim)Köszi!
-
törölt tag
-
RpPRO
őstag
FB hírfolyamos videót sosem tudtam lejátszani Maxthonnal. Bejön a fekete háttér és annyi. Miért?
-
törölt tag
Légyszives segítsetek ha tudtok, amikor gépelni kezdek a keresőbe akkor a maxthon önhatalmúlag kiegészítgeti amit írok, ugye javaslatok, nos ezengem idegesít, hol kell kikapcsolni? (bejelentkezik a google-be , ha ez fontos infó ezért írom
)
köszi ha segítetek!
-
törölt tag
Ott életembe nem voltam tag nem hogy írtam volna oda bármit is, szóval összekeversz valakivel,nem szeretem az új operát, szóval kapásból miért az operablogra írnék , mikor nem is használom az opera böngészőt
(ez is fenn van a gépen, de nem használom csak nagyritkán kipróbálom mit újítottak)
-
törölt tag
bocsi lejárt az időm, de azért azt fontosnak tartom megjegyezni, hogy nekem viszonylag nagy monitor van, lehet nekem ezért is ennyire zavaró a zoom, laptopon vagy kisebb monitoron lehet hogy könnyebben olvashatóak a weblapok maxthonban is, ezt aláírom.
-
törölt tag
válasz
Dluinet #1205 üzenetére
igen
sChess
fórumtársunk hiába "pattog" , mert ez egy alap dolog és vérciki, hogy ezt a maxthon nem tudja csak mindenféle kieg-el. Én ilyenkor mondom azt , hogy nem csodálom, hogy a maxthon megmaradt 1 középszerű viszonylag névtelen böngészőnek.... de ismét elmondom nyilván van akinek így is jó , több milliós tábora van a maxthonnak, de én köszönöm inkább maradok a többi böngészőnél ami azért a legalapabb dolgokat megteszi anélkül, hogy kiegészítőket vadásszak rá.....
Csak sajnálom mert 3-4 évig régen alap böngésző volt nálam...... itt a PH-n is több évnyi hozzászólásom van amibe a maxthont fényeztem még 4-5 éve. Ezért is van az hogy rajta van a gépen, és ha uj verzió van kipróbálom. (mert hátha jó)
Mert tényleg vannak benne egyedi dolgok amik máshol nincsenek és ettől király böngésző, de az hogy ilyen alap dolgot nem tud, nálam minden királyságát felülírja
-
törölt tag
Már más is írta hogy ez nagy gond...... EZ ALAP!!!!
amúgy meg nagy körívben nem érdekel, kb már nem maxthonozok, "1 embert elvesztettek" erősítem a Google-t a chrome-l
nyílván ettől a maxthonnál nem fog síró görcsöt kapni senki, de gyanítom hogy nem csak én váltottam a maxthonrol ezért..... és ha már csak a userek 1 része e miatt a hiány miatt vált azért azt szerintem érzékelik a maxthonnál is, persze lehet a helyükbe jönnek olyanok akiket ez a funkcio nem érdekel.
mindegy nyílván mindenki használ amit szeretne
ui: én nem panaszkodom, megszoktam egy másik böngészőt. ennyi ..
-
sChess
csendes tag
válasz
#27441408 #1202 üzenetére
Már vagy hetedszer íród le az a zoommal kapcsolatos véleményedet. Lehet, hogy ez Neked annyira fontos de szerintem a felhasználók többségének lényegtelen. Persze a panaszok helyett megoldást is kereshettél volna a problémádra. Kb. 1 perc alatt találtam pl. ezt a kiegészítőt: [link]
-
törölt tag
lejárt az idő, feltettem, de ugyanúgy csak 1 általános zoom van, szóval garázsba megy és csak alkalomadtán jön elő
Kár érte mert jó böngésző lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Warzone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest