- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0besz
csendes tag
Bár nagy hülyeséget írtam előbb
Mert az ADW EX-et azoknak ajánlanám akik szeretnék fullra átrendezni a menüt stb..
Viszont nagyobb az energia fogyasztása mint a Zeam Launcher-nekZeam Launcher az tényleg jó gyorsabb mint az ADW ,de kevesebb a lehetőség is .
Mindenki maga dönti mit használ -> kinézetre megy ,vagy energia takarékosságra ..
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
r0besz
csendes tag
válasz mefistofeles #2582 üzenetére
Adw launcher ex ajánlom !
Az ADW EX-ben lehetőségünk nyílik az ikonjainknak olyan hátteret adni mint amit a Samsung TW Launcherénél láthatunk. Ezek nagyon pofásak, de ha nem tetszik, hát kikapcsoljuk. Beállíthatjuk még az ikonok alá írt szövegek méretét is.Sebesség
AZ EX verzióban viszont az újfajta menük remekül teljesítenek sebesség terén: sehol egy akadás, vagy lassulás, egy szóval remek. Ennél a Launchernél is lehetőségünk van a gyorsítótárazás minőségének sajátkezű állítására, ami egy régebbi telefon esetében nagy teljesítményjavulást hozhat.Funkciók
A funkciók nagy részét már az előbb említettem, ami kimaradt az az, hogy ez a launcher is kezeli a Live wallpapereket, amennyiben ezt készülékünk támogatja.
-
r0besz
csendes tag
Van itt olyan, aki a Skyfire nevű alkalmazás fordításában tudna segíteni nekem/ lefordítaná, mert én nem tudom.. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
r0besz
csendes tag
Azt hiszem szépen kértem .. Azért nem fogok könyörögni
Másik leszállhatnál rólam Nem együtt hoztunk surranót és nem ittad meg a lábvizemKulturáltan kértem v.mit .. Különben meg nem egyetemi előadáson vagyunk és nem áll ez neked jó ez"hivatalos" megnyilvánulás. És nem akarok személyeskedni.
Nem áll szándékomba veszekedni ,nem azért jöttem fel és köszönöm ha v.ki helyesbít v.mit,de mikor rám szálnak azt nem szeretem ..
-
r0besz
csendes tag
Skyfire ezt v.ki le magyarosíthatná
-
r0besz
csendes tag
Skyfire Web Browser 4.0 ezt v.ki le magyarosíthatná
-
r0besz
csendes tag
Nem tudja vki a andvance task killt magyarúl ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest