- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Direct One (műholdas és online TV)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az eredeti Lsposed projekt valóban megállt, de vannak forkok amik kompatibilisek az újabb Androidokkal.
Nézd meg a #6366-ot, és az előzményét a #6341-et amiben benne vannak a linkek az LSposedhez és HMAL hoz amiket én először a bankok őz nem raktam fel de később mégis felraktam más app miatt.
A #6393-ban leirtam, hogy nekem hogyan sikerült elindítani a DAPot A14 alapú LOS 21-en.
Persze, más megoldás is létezhet.
[ Szerkesztve ]
-
LOS 21 official, Mi 10T
DenyList:
- DAP
- Google Play Services, Google Service Framework (és minden ami Google, de ez a 2 valüszínűleg a legfontosabb)HMAL invisible apps:
HMAL
Magisk
Applied to:
- Google Play Services, Google Services FrameworkÉn még a GSF nek egy adattörlést is nyomtam, és újra is indítottam a készüléket.
Így enged eljutni a belépésig, tovább nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Az utolsó v27 Canary az a 27008 volt, igen, arra gondoltam.
-
crok
Topikgazda
Ilyennek nem esünk neki backup nélkül.. ha az nincs akkor nincs meg az a boot.img amit utoljára használtál? Másrészt egy akármilyen készüléken patch-eld meg akkor a v27-el vagy méginkább az utolsó v27 Canary-val.
Szerintem a remove-modules-ra nem lesz szükség, főleg amíg azt se tudod hogy egyáltalán valamelyik modul csinálja-e. Az összefoglalóban leírtam hogy lehet letiltani és akkor nem kell törölni se őket, elég letiltani.. valamint ott van a safe mode-ban indítás is. -
crok
Topikgazda
A "tuloldal" szerint biztonsagosabb a kenyes adatok tarolasa, par alkalmazas (bank es jatek) mar most is megkoveteli.
Az osszefoglaloban kb. leirtam es ket alapos (de angol..) linket is tettem be, keress arra, higy "A SafetyNet kivezetésre kerül és helyette a Play Integrity lesz bevezetve".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Androidos fejegységek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest