- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
ASUS RT-N12 D1 sebességteszt
Ráérős időmben csináltam néhány sebességtesztet egy ASUS RT-N12 D1 routerrel, hátha valakinek hasznos lesz még ez az infó. A tesztre 1000/200-as DIGI netet használtam, illetve a DHCP-s tesztek idején egy ASUS RT-N18U router volt a tesztalany elé kötve. A két WiFi teszt 20MHz-es csatornaszélességgel történt, a mérésre használt laptopban Intel® WiFi Link 5300 agn adapter van.. A teszteket a http://szelessav.net/hu/sebesseg_meres oldalon csináltam, így az egyenletességről is van egy kis grafikon. Lássuk tehát az eredményeket...
Elsőként a jelenlegi legújabb gyári firmware-el, és DHCP WAN kapcsolattal.
Sajnos a gyári firmware-el történő PPPoE-s mérést elfelejtettem megcsinálni, mielőtt visszatettem volna a Tomato-t, így ez innen most kimarad, de szerintem közel azonos eredményt hozott volna, mint Tomato fw-vel, BCM NAT nélkül, tehát valahol 80Mbps környékén.
A gyári szoftverrel csináltam még egy WiFi-s mérést, ami valamivel jobb eredményt adott mint Tomato-val.
Firmware csere után Tomato-val elsőként DHCP kapcsolattal, és BCM NAT nélkül teszteltem.
Majd ugyancsak DHCP, de már bekapcsolt BCM NAT mellett.
PPPoE kapcsolattal és BCM NAT nélkül az alábbi eredmény született.
És végül az utolsó WAN tesztben még mindig Tomato fw, PPPoE kapcsolat, és bekapcsolt BCM NAT.
És persze Tomato alatt is csináltam egy WiFi tesztet.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest