-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Speeedfire #64897 üzenetére
Nem viccelek Inkább végigmegyek az M0-n megállás nélkül, mint végigaraszolni a várost. Pláne péntek délután, amire már minden türelmem elfogy. Az a plusz 50 km nem oszt-nem szoroz.
(#64900) Jaffa75: nekem kb. olyan 1 óra 20 perc lehetett a rekord, ez szeptember elején, mikor mindenki rászabadult újra a városra. De akkor még nem használtam Waze-t (csak GMaps-t), most átlagosan reggel 35 perc, délután 45-50.
-
Speeedfire
félisten
Időben gondolom, a fogyi nem lényeg most.
Jaffa75: Míg az invitelnél voltam sokat jártam ki kocsival örsre a városligetből.
Volt, hogy beszoptam. De simán vannak olyan útvonalak, amik haladósak még ha csak csordogálós is.
Aggregátor: Lehet, hogy akkor újpest rázósabb.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
nagyúr
Ez most város és kevés 0-ás, de döntően város!
Vili: Visszamenjééé Nem kell, felesleges...
Gergő: Az lehet, de minek, bőven elég a 150LE, minek fizessek még fél millióval többet???
kisza: ha-ha-hapci (2-es 101-ig megy, minek feljebb, városba elég akár az 1-es is...)
Saint: Aki odaköltözik ahol a munka van...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Jaffa75
őstag
válasz Speeedfire #64903 üzenetére
Persze, a pesti oldalon a Waze remek, sokat könnyít... a budai oldal reggel meg sima kifelé. De mindig megbánom amikor ideérek... Ugye én a Kőéren jövök, ha sorompó van cumi, mert mindenki elsőbbséget élvez veled szemben.
Ha meg elmennél jobbra és 200 méterrel később szeretnél visszafordulni (logikus is lenne), akkor "letépik a fejed" azok, akik simán mennének egyenesen . Van olyan hogy közel 10 perc megy itt el...Nem bizti, hogy megéri a városon keresztül, amikor 10x többet gyilkolod az autót is!
Saint: szerencsés vagy, soxor sajnálom én is a vasat a városban kínozni!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Tsebacsi #64906 üzenetére
Ahh, en is jartam ki 1.5evet a belvarosbol az agglomeracioba. Hudeutaltam.
Ez meg most igy jott ki, de amugy a cegen belul nem ott dologztam, ahol a HO van, de nyilvan a lokacio miatt is fontos volt, hogy atkeruljek es ne kelljen kocsikazni minden napJaffa: kb ket hete van meg csak igy
Aggregator: kellene egy onallo garazs
Akkor szivesen (szivesebben) autoznek, bar a dugokban csordogalni gyulolok.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz Speeedfire #64903 üzenetére
Jajaja, a dupla idő az, ami fájó, meg a kényelem természetesen. Fogyi az mindenképpen sok.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Jó, de neked versenyzőlábad van, meg agresszíven bubox. A mostani tankra pl. 8.8 az átlagom, igaz, ez 80%-ban M0, hímestojás mode - enabled. Városban, araszoláskor nem eszik sokat, kúszófokozatban el lehet vele tötymörögni kényelmesen, igaz, olyankor is 11-12 körül alakul, de ebben nincs gyorsítás, meg fékezés, csak tötymörgés.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Jaffa75
őstag
Így-így... sokszor eljátszom a gondolattal, hogy átülök valami keményebbe, de jön a matek . Havi 2000+ km-hez is dízel illene nem a Civic (de imádom a benyást 10 év dízel után ), pedig ezzel rossz esetben is elkocogok 6,7-tel télen... Na most egy 350Z-vel vagy vmi hasonlóval 10 alatt meg se mutatná még az én könnyű lábammal sem
-
Speeedfire
félisten
válasz Jaffa75 #64907 üzenetére
Ott a környéken tuti, hogy próbálkoznék még 3-4 utcával arrébb. Kell lennie valami kiskapunak.
Amúgy a pesti rész tényleg botrány, néha jó a waze.
Jorus: Ennyire rossz lenne ott?
B-L-A-C-K: Mondanám, hogy én vinném, de nem vagyok szakma beli.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
albiosz
őstag
Urak!
Bajban vagyok. Focus MK1.
Úgy tűnik elromlott a bal hátsó el. ablakemelő. Magától lecsúszik. Tudtok ajánlani Bp. vagy Pest megyében bárkit, akihez vihetem? Nincs garázs. Így nagy a baj. SOS jelige.
Barki esetleg érez magában erőt megnézni? Én sajna nem értek hozzá.
-
Jaffa75
őstag
válasz Speeedfire #64919 üzenetére
a rossz hír az, hogy mindenki ott szeretne átjutni... a két legközelebbi átjáró KÖKI-nél van (most felejtsd el), vagy Kőbánya-Alsónál.. a lényeg hogy az utóbbi tuti kerülős, mert a Kőbányai és a Könyves Kálmán akkor kezd beállni!
Albiosz: egy utolsó megoldás: fal mellé tudsz állni? Tudom kőkori, de én már voltam így...
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz Jaffa75 #64922 üzenetére
Akkor az ott tényleg szopó.
Mondjuk én is mikor elkezdtem kocsival kijárni megnéztem vagy 10 útvonalat, hogy merre érdemes menni. A gps által javasolt helyeken volt sok anyázás rendesen.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
nagyúr
válasz Speeedfire #64919 üzenetére
Má hogy hol ott?
-
albiosz
őstag
válasz BigBlackDog #64921 üzenetére
Próbáltam. Fizikailag lecsuszik sajnos, ha feltolom. Eddig kb. 5 perc a rekord, amig ugy maradt. Itt ülök a kocsiban.
-
albiosz
őstag
Köszi Urak! Nem merem szetszedni, ekelni stb. Probalok garazst vadaszni reggelig. Elvileg Dunakeszin van szerviz holnap nyitva.
-
Qru
MODERÁTOR
Mondjuk a tiédben a fokozatok jóval hosszabbak az is számít. Havernak van 2.0i Forestere (mk2) 4 gangos automatával, az városban 13-at bever akor is ha nem bántod. De olyan hosszúak a fokozatok, hogy múltkor a reggeli csúcsforgalomban a Klinikáktól a Deákig 1x sem váltott fel kettesbe.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
válasz albiosz #64926 üzenetére
Valami komolyabb tapadókorong és egy madzag, amivel kikötöd az ablakot az ajtó feletti kapaszkodóhoz? Ha máshol nem, tetszőleges Mediaban kapható GoProhoz autós tartó (szigorúan utángyártott, az 1-2k Ft, szemben a gyárival ami 12-13k).
(#64935) Tsebacsi: Nem tudom egyébként. Még félaktívan az utódkeresés zajlik, egyébként szerintem teljesen piaci áron lesz felrakva. 2013 dec végi, LCI, ~90k km-rel.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
1. Ma voltam a helyi T-betűs hipermarketben, ahol megnézegettem az új Ignis-t BKV kék fényezéssel. Hát nem tudom, pofás darab, de az én szememben valahogy nem állt össze, vagy a szépérzékemmel van valami baj
2. Holnap valaki AMTS? Jó lenne társaságban mászkálni, nem csak egyedül"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
z123456789
addikt
válasz K Norbi #64868 üzenetére
(#64868) K Norbi
Az más amire te gondolsz ember! RLD Amsterdam.(#64872) Saint_
Nem tudom, hogy hol tart a téma, de Szevam szerintem csaj, vagy a másik oldalt erősíti. Aztán most lehet röhögni, ha magától rájött mindenki, aki érintett volt, én meg megyek lefeküdni a picsába.Ma ezeket a témákat találtam a legfontosabbnak itt a topicban, ezért ezekre válaszoltam.
De hogy legyen ON is, fél órája kielőzött egy M4. Csajom meg nem értett, miért megyek utána...hát hogy jobban halhassam.
Ja meg kiégett a kripton izzós rádió infopanelem, ami jószerivel javíthatatlan. Gondolom mert kriptonitból csak az a kis elzárt darab van, amit supernem megfékezésére használnak.
Ötleteket szívesen fogadok, mert azt nem hiszem el, hogy egy 14 éves autóban úgy kell tovább élnem, hogy a rádióegység este már nem informál sötétben.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz z123456789 #64940 üzenetére
Ja, mar tudok mindent
De hat bocsanat, hogy eszembe se jutott a dologI humbly and respectfully decline™
-
"Szevam szerintem csaj"
Süllyedt, bocsi a zűrzavarért.
Saint_: No problem nem ez volt az első
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
veterán
Nem tudom, hogy hol tart a téma, de Szevam szerintem csaj, vagy a másik oldalt erősíti. Aztán most lehet röhögni, ha magától rájött mindenki, aki érintett volt, én meg megyek lefeküdni a picsába.
Hoppá, ott volt BBD barátnője, akkor Ő lenne Szevam?
Nekem eddig nem esett le. -
molnarpeter
nagyúr
-
nagyúr
válasz molnarpeter #64946 üzenetére
Én se tudtam, és hát nem nézegetünk bele csak úgy idegenek flickr-jeibe
(#64945) focvis: Most úgy érzem magam, mint Connie Nézzétek meg
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Magnum_
nagyúr
Nnnnna, jol van mar! Reg volt kimilyenolajat hasznal kerdes.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest