Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Na megjött a válasz a közteresektől a parkolási kokira:

    A kiszabott helyszíni bírsággal kapcsolatban tájékoztatom, hogy az eljárás ezen szakaszában nincs jogorvoslati lehetőség. Hatáskör hiányában a Közterület-felügyelet a szabálysértéshez vezető körülményeket nem vizsgálhatja, bizonyítékok feltárására, értékelésére, mérlegelésére, méltányosság gyakorlására jogszabályi felhatalmazással nem rendelkezik. A kiszabott bírságról szóló tájékoztatót postai úton küldtük meg az Ön részére. A kiszabott bírságot a tájékoztató készhez vételt követő 30 napon belül kell befizetni. Amennyiben a bírság a törvényes határidőn belül nem kerül befizetésre, szabálysértési eljárást kezdeményezünk Ön ellen. A szabálysértési eljárás szakaszában van lehetősége érveinek előadására, melyet a hatóság megvizsgál és annak megfelelően hozza meg döntését.

    Véleményünk szerint a kihelyezett tábla a zsákutca végén lévő útkanyarulat – menetirány szerinti jobb oldalán – szabályosan van elhelyezve, ahogy azt Ön levelében a jogszabályból idézte. A szóban forgó tábla hatálya az útkanyarulat végéig terjed ki.

    A levelében leírt rendszeres szabálysértések kiszűrésére tájékoztatom, hogy a közeljövőben sűrítjük a területen az ellenőrzéseket.

    Azért az fura, hogy nincs semmilyen jogorvoslati lehetőség, ha kifogásolom a dolgot... (legalábbis bíróság nélkül)
    Mondjuk az utolsó mondatért már megérte írni nekik! ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák