Új hozzászólás Aktív témák

  • Land

    veterán

    válasz w333 #49216 üzenetére

    Az tiszta sor, hogy ezek lejebb helyezkednek el, de a évek alatt sokat fejlődött a technika, sokkal több extrát nyújtanak ezek az autók. A 159-es már 10 éves, akkori technika van benne és nekem abból is a közepes felszereltség van.
    Éreztem, hogy szűkebb a Focus hátul, de haver is mondta, hogy ne neki vegyek autót (hátul fog ülni), hanem maagamnak. :D. Nekem tágasságra a K Astra volt a legjobb, aztán picivel mögötte a Mazda 3.
    Direkt keresünk méretben kisebb kompakt autót. Felesleges nekünk még egyszer ekkora batár autó (Mondeo, Insignia stb).
    2 verzió létezhet:

    - új autó max. 5 millióért, minél több, de lehetőleg 5 év garanciával: fizetném a részletet és mellette nem igen lenne a kötelezőkön felül babusgatásra való. 5 év nyugalom:)
    -használt, néhány éves autó, kevés km-rel (max 50-60.000 km), benzines, a megbízható fajtából. Erre kicsi hitel kellene és lenne keret toldozni foltozni, de néhány év múlva már ez is "öreg" lenne és kb. 5 év múlva indul nekünk a lakáshitel, mely mellett necces (lehet) az új autó hitel. Amiket találtam: 5 ajtós 140 lovas turbós J Astra, FL előtti Focus, 8/9 gen "UFO" Civic, előző generációs ötajtós Mazda 3. Hirtelen ennyi, de gondolom lenne még komolyabb autó mondjuk 3.5 millió Ft-ig.

    Tudom, hogy új autó egyenlő nagy értékvesztés. Sajnos K Astrából, új Focusból nincs használt még, Mazda 3 használtan is 5 millió Ft (az új verzió). Kia/Hyundait még nem néztem, de előbb állítottam HAHU-n az Autóvadász funkciót.

    Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

Új hozzászólás Aktív témák