-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumb
senior tag
Izlandi Hill Climb verseny. Van néhány komoly jelenet, és V8 hang [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Thrust SSC - 110.000 LE, 18 l /sec fogyi, 1228 Km/h [link]
Kicsit több mint a Vejron. Hiába, ide több kakaó kell"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
45 perces film a Dakar történetéről, nagy pillanatairól, 25 év összefoglalása. 275 MB [link]
-
--TIKI--
tag
[link]
nem rosz -
Gyok2
senior tag
[link]
Nemesis akar 550 LE, es 40000000 Ft.Tiszta Windows rendes ház
-
MYoda
tag
Ehhez mit szóltok?
Koenigsegg CCX 806Hp! Csak az vele a baj hogy kanyarokban nagyon csúszkál a hátulja, ezért spoilerrel édemes csak megvenni!
Másik:
Lotus Elise Bio Ethanol 270Hp és hozzá egy igen pici és könnyű kaztni!
És még környezetkímélő is -
--TIKI--
tag
[link]
gyorsulása egy kicsit durva
[Szerkesztve] -
Dumb
senior tag
19:00-kor Bajnokok tornája az Eurosporton!
-
MYoda
tag
Nem tom te mit néztél!
Én a Top Gearben néztem mind a két tesztet, de mindeggyiknél csak az volt a baja hogy nagyon nehéz vezetni, mert erős semmi extra elektronika (ESP) legalábbis a CCX-ben!
És nincs spoiler és csúszkál a hátulja!
Ezenkívül a tesztelő csávó: ''I'm a Koenig fan now!'' ajánlom a Top Gear 8.évad 1.rész
melyik ifth gearben tesztelték??
mert megnézném!
Eddig csak 26Db készült és 32Db-t adtak el a kézzel gyártott kocsikból!
És a csúszkálása a gyári spoilerrel megoldható! -
Soak
veterán
én fifth gear-t néztem , attól ,hogy a topgearnek tetszett attol még nem biztos ,hogy jó mert a teszterek az összes autóról (egy-két kivételtől eltekintve) a végén jókat mondtak.a 5th gearban az volt amit elmondtam, ha egy ilyen premium gyártó ezt megcsinálja ...az no comment
-
busman
veterán
Gyönyörű :[link]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
MYoda
tag
Az addig ok, hogy 5th geart néztél, de melyik részt?? (x season y episode)
Majd megkeresem, ha nem tudod melyik részben volt!
Nem egyszerű ám bánni ezzel a vassal! (Vagy lemerült az akksi, ha bikázni kellett, az meg nem a kocsi hibája)
Top Gear: 8. szezon 1.rész: Szárny nélkül kicsit összetörik az elejét. Tesztpályán a Porsche GT3 ideje jobb volt!
Top Gear: 8.szezon 4.rész:Kaptak rá szárnyat és kijavították a törést. Tesztpályán rekordot dönt.
Ezek vannak rosszabb idővel:
Zonda F1
Ferrari Enzo
Porsche GT3
Mazeratti MC12
ATOM
McLaren mercedes SLR
Carrera GT
Ford GT
Lamborghini Murcielago és Gallardo
meg sok más
Az ideje 1.17.4
Szóval márcsak a Bugattira vagyok kíváncsi -
MYoda
tag
Hmmmm....
Nem találtam a Fifth Gearok között csak egy képet ahogy bikázzák, de semmi enyéb
Merci? Jó autó?
Perelik!
Mert kiadott egy különleges roadstert amiből 5db lehetne és 117millió dollárba kerül!
Erre 6db van, perelik a merdzsót a tulajok!
Kettő olajnyomás probléma van velük és a mercedes-szerelők sem tudják javítani, pedig próbálták. Tehát van 6db 117millás ($) merdzsó ami nem működik! Szerintem ez jobb!
Én meg (fogalmazzunk diplomatikusan) nem rajongok a merdzsóért! Dójcse póver!
Ennél a teljesítménynél (806Le) meg egy tesztautónál ami hajtva van és még össze is törték előfordul, garban javítják és ennyi! Ferrarikkal is van ám baj rendesen!
Biztos láttad azt a videót amikor egy fekete Ferrarit tesztel egy csávó és egyszer csak füst (nagy) és a Ferrari megáll!
Mindenesetre azért kellene ha lenne pénzem inkább ezt mindt egy McLaren SLR!
Mert ez szebb, jobb, és ritkább!
Ja, ehhez a kocsihoz jár egy okítás is, hogy hogyan kell kezelni ez a gépet, nehogy meglepetés érje a tulajt!(pl: úgy akar indulni vele mindt egy 1000-es Suzukival és hát ezt nem fogja tolerálni a gép) -
Dumb
senior tag
23 milliárd Ft? Mutass már egy képet, vagy linket légyszi
Először azt hittem GSX-R 1000-el DD Aztán leesett... Nagymami autójával...
Nekem bejön az SLR. Eszméletlen hangja van... Hungaroringen tapasztaltam a 2004-es Gumballon 2 db-ot
[Szerkesztve]"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
-
Soak
veterán
Ez nem tusom ,hogy jön ide , akkor is gáz ,hogy egy világhírű müsorban ilyet megtesz egy ilyen premium gyártó.Minden egzotikus kocsival vannak problémák , de ez akkor is durva..
U.i.: A ferráris videot láttam, és az azért füstölt el mert aki vezette azzal tölti a napjait (a ferrari alkalmazza) ,hogy tönkre tegye, igy tesztelik őket ,hogy mit tudnak -
MYoda
tag
válasz dabadab #4545 üzenetére
ÁÁ!
Azaz csak elírtam az árat bocsi!
Amúgy a merdzsónak kerül ennyibe a per, meg javítás, meg minden!
Amúgy azért perel a tulaj (autókereskedő aki azzal foglalkozik hogy megveszi az egzotikus kocsikat a gyártól, és keres rá vevőt), mert ha 6Db van 5 helyett akkor csökken az értéke!
Most ott rohad a kereskedő garázsában!
De biztos van 6. darab!
Persze hogy Ferrari tesztelő volt aki megfőzte a kocsit!
Azért a világ egyik leghíresebb (de messze nem a legjobb) autógyárával is előfordul csak itt pont szerencsétlen időben! És nem is a CCX volt hanem a régebbi CCR!
Magyar nyelvű újságban is tesztelték (Sport Auto 2003/12) még anno a Koenigsegg CC8S-t és nekik is tetszett!
Ha valakinek megvan ez a Fifth Gear rész osszon már meg velem egy linket!
Köszi! -
Viewsonic
aktív tag
Tegnap estére végre elkészült a haverom Subaruja (STI) 2006-os 430-450 Le
Vitt vele hát iszonyat erős lett 5.be 170nél is hihetetlen durvát húz rajtra is nagyon durva
holnap este/éjjel megyünk be a városba kocsikazni/kamerazni majd tolok fel róla videókat.Aprilia Mille R Factory rox! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen monitort vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest