Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    szerencsére nem jött be a rossz érzésem ,a 2002-es thalia nagyon szepen vette az akadályt, e héten ez a 600km meg se kottyant neki sőt hazafele úgy ment ha odaléptem hogy alig akartam elhinni(biztos hátszél lehetett Győr felől bp irányába 😃)

    Viszont hogy mennyi kamion meg teherautó &tréler megy az m1-en..hihetetlen ..
    m5-m7 hez szoktam, ott ehhez képest szinte semmi..🤔
    ez mé? vajon honnan hova és mé itt ennyi?m@sutt mé nem?

    különben egész kulturált volt a vezetési morál, két hely van ahol észrevettem hogy több a tapló vagy béna vezető:
    egyik:
    ahol 3 sávossá válik az autópálya. úgy viselkednek ilyenkor egyesek mint ha kötelező lenne kreténnek vagy ostobának lenni. rádjön és le akar nyomni hogy takarodj a középső sávból a kulsőbe, közbe ott kamionok vagy lassú jármuvek,de ahogy elengeded már átmegy a belsőbe vagy a külsőbe. ezt sose fogom megérteni miközben tudott volna előzni a belsőből mert tiszta volt(eleve ha csak ketsavos is az autóút-autópálya,egymás mögött meg kamionsor a külsőbe, akkor azt ne várja el senki hogy azért fogok kettő kamion vagy lassú jármű közé befurakodni a külsőbe, hogy elengedjem aki hátulról mögöttem a bsőben. jön kb 10el gyorsabban(aztán meg majd kb 5 perc mire vissza tudok sorolni mert úgy lelassultam)ez is valahol az elozekenyseg elve lenne hogy inkabb varok fel percet mig az elottem levő a külsőben olyan helyet talál ahol haladni is tud,minthogy kihajtsam két 80al haladó utánfutós közé!!). vagy pedig hirtelen savot valt es rendre akkor indexel amikor már kettő sáv kozott van. vagy felhajtasz egy autopalyara mert valaki beenged, de kozbe ő mögül már a seggedbe van más es ha nem mész rá egy gazfröccsel az elotted levő seggébe akkor félő hogy nem tud mögéd bepofátlankodni és balesetezik.(en mar talan tobbet nezem a tukroket pont ilyenek miatt, amjt lehet segitek kivédeni masnak,ha mar hulye volt ne szivjon az artatlan se)

    a másik az az m0. ott is valahogy varázsütésszerűen sokan meghulyulnek, a kulso savban 110nél(waze szerint ) nyomnak le..mi a f?
    na mindegy lehet ezt nem is itt kellett volna hanem valami dühöngőben?

    de vannak jófejek is. észrevettem hogy egy elottem levő a belső savban nem úgy jelezte az ő előtte szarakodo kreténnek hogy menjen már ki a külsőbe,hogy rávillogott,hanem szolidan csak benyomta a balra indexet fél percre . ezt még eddig sose láttam de ha ezt ilyenkor erre szokás általában ,hát mennyivel jobb már mint dudálni-villogni- rádmenni.

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák