Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz rasotamas #249458 üzenetére

    Én béketűrő gyerek voltam, érettségiig csak két gyereket bántottam, akik nagyon megküzdöttek a pofonért, de egyiket sem ütöttem meg, csak ellöktem. Egyik az ágyán esett át a nyári táborban, a másik a padon a következő két sort elsodorva. Ezek nem jutottak el sem a szülőkig, sem a tanárokig.
    Szülőértekezleten a fizikatanár a lépcsőn köszönésként azt mondta Anyámnak: "Én megbírok Árpival!". A matektanár osztályfőnök pedig megállapította, nem azt tanulom, amit kell és nem akkorra, amikorra kell.
    A 8.-os szülőin kiderült, hogy félévkor matekból bukásra állok 6 osztályos matek szakon. Szerencsémre az osztályfőnököm kiváló pedagógus is volt egyben, így sikerült megemberelnem magam és év végén dicséretes ötöst kaptam. Azóta is végig élveztem a matekot. A fizika is szép volt, de azt tanulni is kellett volna, 3.-tól már nem volt elég érteni. A kémia nem ment, de nem is kellett sehova. Biosz is ment stabilan 4-esre, néha 5-ösre. Töri végig 5. A magyar volt a mumus, de csak mert a tanár nem állt meg előttem, egyszerűen nem volt tekintélye sem szakmailag, sem emberileg. Amikor a memoritert visszakérdezte és a szöveggyűjteményből ellenőrizte a felmondást, az rombolni tudja a tekintélyt. És amikor a Himnusznál is ezt csinálta, akkor gyakorlatilatilag megsemmisült.

    Na de az érettségiről már én vezethettem haza. Odafele még Anyám vezetett, hogy addig is át tudjam olvasni a magyar tételeket. :DDD

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák