- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Az imént vezettem egy Renault Twizyt, alig fértem el benne, de rendkívül mókás.
szerk.: Ja, és az ajtaja kinyílt út közben.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #209502 üzenetére
Csak a visszaérkezésről/betolatásról van egy kis vidijóm, de azt hiszem, látszik, mennyire töltöttem ki a rendelkezésre álló teret.
És igen, lehetett volna Teslát is vezetni, de sajnos nem volt nálam annyi kp (15k Ft 20 percre, a Twizy tizedennyi volt negyedórára), pedig szívesen kipróbáltam volna akár az S-t, akár az X-et is.
Illetve voltak kétkerekűek is, de bukósisak híján kihagytam azokat is.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Delutan faszazas volt. Kezi mosas, aztan szarazolas, utana felraktam a Fussot, majd meg egy Blackout kezelest kapott. Eloszor dolgoztam Fussoval, melos volt, de remelem, bevaltja az igereteket. Majdnem 4 oraig tartott az egesz, holnap meg a belsot kell rendbe tenni.
-
tboldi
nagyúr
válasz #89309696 #209506 üzenetére
194 cm és ~130 kg vagyok, és van egy megmagyarázhatatlan vonzalmam az olyan járművek iránt, amikben nem férek el.
A legszorosabbnak eddig a Mazda MX-5 ND RF bizonyult, a térdeim miatt kormányozni sem tudtam volna, és a szélvédő kerete pontosan egy vonalban van a szemeimmel, abszolút nem láttam benne semmit előre. Ja, és szó szerint négykézláb másztam ki belőle, nem vicc.
Mondjuk a Jazz-be sem tudnék cilinderben beülni, sőt, be- és kiszálláskor hogy át tudjam tenni a jobb lábam a kormány alatt, először a pedálok alá kell dugjam a lábfejem.
És amúgy egy átlagos, normál méretű motor is kicsinek tűnik alattam: Ducati Monster 821
A BMW R1200GS Adventure már jobban néz ki alattam, de hiába qrva nagy a többi motorhoz képest, velem együtt ez is csak átlagosnak látszik.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #209507 üzenetére
Ok.
-
tboldi
nagyúr
válasz fant0mi #209505 üzenetére
Most utánanéztem, ha helyes ez a pdf, akkor L7e, és B-vel vezethető.
Fehér Farkas: Gondolod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
rbalint88
addikt
Na mi csak szejjelhajtottuk ma a verdat
[kép] -
-
K Norbi
addikt
válasz szőröscica #209507 üzenetére
Fossó
Mint a mágnes 200x jobban vonza majd a port, hosszú hónapokig.
Utáltam..
Esetleg felnire jó, meg az első lökös rovarok ellen.Kerámia az isten...
-
forceberg
veterán
válasz forceberg #209206 üzenetére
Infó azoknak, akik reagáltak erre:
E-H kerékcsere után úgy néz ki, hogy megszűnt a rázás, azaz a kerék. Megyek egy centrírra, majd újra előre rakatom azokat, amik elől rázták a kormányt.Qru:
szóval megéri cserélgetni, mert elől lehet, hogy kiderül, ha a hátsók már xarok.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
nagyúr
Ma este a Szántódi kompnál fél8 körül jött legalább 6-7 régi, old timer motoros, jawa-val meg tudomisénmikkel, nagyon menők voltak Fotó sajnos csak a naplementéről készült.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy Ford Focusom, amire raktam Heco légterelőt.
Az a gondom vele, hogy ha az ablak le van engedve ez a légterelő leesik, vagy megrogyik. Előfordult az is, hogy a hozzá melléket tartókörmök is kiestek az ülésre. Hogy lehet ezt stabilan rögzíteni? Hátul már egyszer le is repült menet közben.
-
bandus
veterán
válasz focvis #209529 üzenetére
Mi egy honapja repultunk ezer ev utan eloszor, en tuleltem, meg a csajom is pedig neki semmi oltasa nincs. maga a repules nem kifejezetten veszelyes covid szempontbol, nagyobb a kockazat pl a bp-i repteren, ahol nem irjak elo a maszkviselest.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Snoop-y
veterán
válasz focvis #209535 üzenetére
Mi is voltunk nyaralni. Vegig mindenki szepen maszkban (repteren is) Mondjuk ez Svajc es Spanyolorszag kozott volt. Vagy igazolas vagy negativ cpr kellett a beutazashoz. A boltban is ugyanannyi az eselye, hogy elkapod (plane, hogy most mar mo-n nem kell maszkot viselni)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
bandus
veterán
válasz focvis #209535 üzenetére
a legitarsasagok nem hoznak szabalyokat, nekik a kess a fontos, es epp ezert a fogado orszag szabalyai szerint jarnak el. ellenorzik, hogy van-e teszted vagy sem. bar pl spanyolorszagban ezt sem kertek. sajnos erre az oltasra nem tudom ravenni egyelore, evvan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
veterán
válasz Snoop-y #209536 üzenetére
Aztán abba is hagytam az offolást.
Azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy itthon a boltban javarészt magyarokkal vagyok egy légtérben, és itthon jelenleg még kontroll alatt tartják a dögvészt. Míg a repülőgépen össze vagy zsúfolva egy rakás fszomsetudja honnan jött külföldivel.
A sci-fi rajongóknak annyit, hogy apám, anyám, feleségem, anyósom, magam 3x, aztán még élünk. Ja meg a titkárnő is.
Aki nálunk sokat "okoskodik", azt először pszichiáterhez küldjük - ez sajnos 3 főből csak 1 esetén működött, 1 betegszabadságra ment.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Magnum_ #209540 üzenetére
Valójában egy "kötetlen beszélgetésre" hívjuk, nem rendelőbe, hanem pl. az irodámba, ahol "meglepetésre" egy pszichomókus várja (én természetesen kimegyek ilyenkor). + Heti PCR, kötelező maszk csak nekik.
A jogi alap a belső szabályozás, nem kérjük ki Müller Cecília, se Péterfalvi Attila, se Soros, se Víktor véleményét.
A jelszó: "Mi mindenhez is jobban értünk!"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
forceberg
veterán
válasz #89309696 #209542 üzenetére
Valahogy hatni kell az emberekre, ahol sokan vannak együtt.
Aki nem oltat, de kezelésre szorul a későbbiekben, legyen rá kiterhelhető a kezelés költsége.
Nem vagyok én sem kifejezetten oltáspárti, de mivel azok sosem lesznek számonkérve, akik idáig engedték fajulni a dolgokat, így a kisembereken csattan az a bizonyos ostor.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
Integrale
veterán
válasz bandus #209534 üzenetére
En es asszony nem vagyunk beoltva, egy ideig nem is tervezzuk, hugomek igen. Repteren semmilyen ezzel kapcsolatos papirt sem kertek. Az elso hely ahova fel kellett mutatni valamit, az a ferdetorony Pisaban, Firenze latvanyossagaiban, vagy ha beulsz valahova.
Ideerkezve sem kertek semmit a repteren, meg sem allitottak, repulorol egyenesen mehetsz az utcara.
"Bad reklám is reklám too"
-
sagesz93
addikt
Látom mindenkit elért a faszázás láz a héten, főnököm is megkért, hogy kicsit tisztogassam meg a kocsiját, hogy fotózható legyen eladáshoz, hát nem semmi meló... [kép]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest