Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    tonyrulez: Röviden, nem legális.
    Gyakorlatilag már vannak jók, németeknél lassacskán kapnak egyes típusok típusengedélyt is, itt ilyen a büdös életben sosem lesz. De műszakin is többször voltam, igazoltattak is sokszor vele, mivel normális, nem szóltak érte sose.
    Xenont tilos, szar lesz. (Esetleg projektorosba lehet jó, de sokkal drágább és macerásabb a lednél, akkor meg megint kiesett.)
    A kukorica stílusú az az szemét, amiért nem csak azt verném el aki legyártja, hanem azt is aki gondolkodás nélkül megveszi.
    Párom autójában pl ilyen vacak, ill a Meganeba. Vetített képek itt.
    Egyébként bemattult, szar foncsoros, rosszul berakott, gagyi izzós, vagy túl lentre állított halogén lámpákkal sem lehetne közlekedni, mégis ezt teszi a többség, én megengedem magamnak hogy a jó helyre jól világító lámpába más fényforrást használjak, ha ez nem zavar a forgalom többi résztvevőjét, mert a vetített kép jó.

    Más:
    Karosszéria védő csík. Nem a szokásos vékony relatív kemény, hanem vastagabb, lágy, kurván ragadós fajta. [link]
    alt="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""" title="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""""

    Tegnap bő fél órát elbacakodtam vele (6-8 perc alatt körbe szoktam érni a simával, és az jó is lesz), de nem frankó.
    Hogy raktok ilyet fel, van valakinek tapasztalat vele?
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák