Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Egészséges légrugó, soha semmilyen körülmény között nem veszíthet leállítást követően a nyomásból, nem sziszeghet pár másodpercig? Motor leállítást és ajtó becsukást követően kb 10-15 másodpercig sziszeg és pár mm-t leenged a magasságból, aztán abba is hagyja azonnal. Mintha ilyenkor egy szelep kattanást is lehet hallani. Maga az autó 2 hét állást követően sem rogyik össze, nem veszít a magasságból, egyedül közvetlenül leállítást követően van ez a pár másodperces sziszegés és néhány mm engedés.
    Hosszabb vezetések során nem szoktam hallani a kompresszort dolgozni, egyedül induláskor pár másodpercre bekapcsol, hogy visszaállítsa a korábbi szintet amit a fent említett leállítás és kiszállást követően lejjebb enged.
    Külföldi légrugós fórumokat olvasgatva ez többeknél felmerült, állítólag ez egy ún. leállítást követő utó-szintezés, kiszállást követően a súly hiány miatt a futómű kicsit feljebb ugrik, de mivel már nincs szükség ekkora légnyomásra, ezért picit kienged, hogy az eredeti magasságba visszakerüljön az autó, szerintük normális, legalábbis ígymagyaráztakiÁrpi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák