Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz -v- #17905 üzenetére

    Egymást fogja túllicitálni a sok lúzer egy filléres roncsért, aminek épp most nyomták ki nyilvánosan a szemét. Tuti vétel.

    Amúgy a nap híre:

    "A Bild am Sonntag azt írta, hogy a Szövetségi Közúti Közlekedési Hatóság (KBA) felszólította a wolfsburgi székhelyű vállalatot, hogy október 7-ig határozza meg a szükséges intézkedéseket, amik segítségével dízelmotorjai az eredményeket meghamisító szoftver nélkül is képesek lesznek megfelelni a károsanyag-kibocsátási szabványoknak. Emellett azt is kérte, hogy állítsák fel az intézkedések végrehajtásának ütemtervét. Ha a 12 márkát összefogó autógyártó vállalat nem tesz eleget a kérésnek az október 7-i határidőig, a KBA bevonhatja a csalásban érintett minden autótípus engedélyét, azaz megtilthatja a német utakon való közlekedést az említett járműveknek."

    Azért kíváncsi leszek, ha sorban dőlnek majd be az eddigi mérések, és kiderül, hogy pontosan melyik modell mennyivel lépi túl a megengedett határértékeket, hogy fognak hullani a szélvédőlről a grüne plakettek, meg mennek ki az értesítések, hogy "Lieber Herr Schmitt, kérjük, hozza vissza a szervízbe a prémium felső-középkategóriás gépjárművét, mert egy szoftverfrissítéssel kicsit visszaszabályoznánk a teljesítményét, hogy megfeleljen a környezetvédelmi szabályozásnak..."

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák