Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Tsebacsi #177389 üzenetére

    Ez nem neked szólt csak egyetértettem a kollégával, mielőtt teljesen frusztrált állapotba kerülnél, de attól még ez igaz, a legtöbb ember fogyásztásbuzi (lett önhibáján kívül), de...és itt jön a de.
    Ez nem lenne, ha - a te szavaiddal élve - nem olyan elbaszott lenne Mo-n szinte minden már, mint amilyen. Főleg az autósok minden szempontból való kizsigerelése.
    Ezért teljes mértékben megértem, hogy megy a spórolás az üzemanyaggal is...
    ------------------------
    Viszont az ilyen segghülyéken már baromira feltudom magam cseszni, faxbukon futottam bele. Lidl akciós olaj... Mint írtam a Laguna 3 fenntartása nem olcsó, a legjobb kell neki mindenből és akkor kimegy a világból, erre belefutottam egy ilyenbe, ahol a marhája még büszke is rá, hogy neve nincs filléres olajat rak bele, amitől ez az autó idő előtt megdöglik és akkor jön újra és újra a szar francia.

    Kb 40 hsz-ben mindenki kiosztotta, pár hsz a sok közül...

    Egyébként akinek 2-3-4-5000ft sokat számít az nem kell hogy 1,5-4m közötti autóban üljön. nekik vannak a 20éves járgányok kifejlesztve illetve a tömegközlekedés is értük van.
    -------------------
    100 szónak is egy a vége ☝️itt most komolyan 5eFt differencia a gyárilag előírt olajhoz képest a döntés tárgya. 5db 1000Ft.🤦‍♂️ Szépítheti tisztelt kolléga, meg meg lehet magyarázni ilyen ISO szabvány, meg olyan előírás meg amolyan anyacég.. Ez nálam fillérbaszás level 999 pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák