- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Banggood
- DIGI internet
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- JavaScript topic
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Hát ez a bérgyártás dolog valahogy a Samsungnak szerintem nem fog bejönni.
Vagyis anyagilag biztosan, rövidtávú sikert hoz, de hosszútávon egy vaskos kérdőjel.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
roli543
senior tag
Nem tudom, nekem a döcögős rendszer, és a gesztusvezérlési bakik nem férnek bele 100 ezer ft-ba. Ennek a telefonnak egy jó tulajdonsága van, a mérete. Semmi több
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
_flamer
aktív tag
Anyukámnak vásároltunk pár hónapja egy Samsung Galaxy A40-et ami a számomra egy nagyon pozitív csalódás volt. Ő nagyon szereti, az ő felhasználására szerintem tökéletes és biztos vagyok benne, hogy ennek a telefonnak is meg lesz a maga célközönsége akik boldogan tudják majd használni.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
duo
őstag
specifikációkban 350MAh van írva. amúgy oké. értesítési leddel, (hivatalos) LOS supporttal venném de ez lehet, csak az én dilim..
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
g2gti
csendes tag
Én a hibák ellenére lehet beruházok rá (csak kicsit még essen az ára), ami számít nekem a méret és a kijelző, és ebben jobb, hiába szeretnék Redmi vonalon maradni ha akkora telefonokat gyártanak ami már 7 colhoz közelít és bosszantó a kezelése...
-
Fred23
nagyúr
IP68 nagyon kellett volna, ha már ilyen (kicsit dadogós) hardvert kapott csak, illetve a barométer hiányánál is nagyobb gond, hogy elfelejthetjük a teljes képernyős gesztusvezérlést!
A méret viszont jó.
60 körül még lenne is benne fantázia.
-
janeszgol
nagyúr
Méret, méret, méret. És semmi más?
-
Doki42
őstag
Jó cikk köszi!!
A vas felejtős... Szerintem.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Vackot drágán. Csalódás.
Most várhatunk egy újabb évet az A42-re, de lehet, hogy már az is túl nagy lesz. Kár, hogy senki nem gyárt normális méretű és normális minőségű telefont.
A játéknak soha nincs vége.
-
Nagdanel
friss újonc
Szia! Mit gondolsz, melyikre érdemesebb beruházni. A40 vagy A41?
-
_flamer
aktív tag
-
törölt tag
Szia,
A céges A40-em mellé privát telefonnak A41-et vettem. Van gyárilag AoD, az üzemidő sokkal jobb és igen, a bűvös 150x70 mm-es dimenziókon belül maradt a készülékház, amibe a 20:9 képaránynak köszönhetően belepréselték a 6,1"-es kijelzőt. Én mindenképp az A41-et venném, de ezt leginkább a pénztárcád dönti majd el.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Vegyük a Galaxy A41 esetét egy páréves Galaxy A5-tel összevetve: amikor a Samsung végre dobta a szappantartós plasztikot a fém/üveg prémium hatásáért, helyből hozzácsapta az IP68 védelmet, és még a kamera optikai képstabilizálása is belefért.
Sajnos abban az A5-ben nem volt optikai stabilizátor. Az csak a 2016-as A5-ös ben volt benne.
Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/
-
ghiottone
nagyúr
A mérete ami tetszik, de ennyiért tuti nem vennék, vagy ajánlanám senkinek sem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
K0vasz
aktív tag
Kár, hogy a teljes képernyős gesztusvezérlés nem megy az A41-nek: a kameraszoftverből vagy a fekvő tájolású játékokból néha öt-hat mozdulat visszatérni a főoldalra, és a vissza mozdulat is gyakran másodjára jön össze.
akkor ezt eléggé elcseszték, mert S9-en se működik rendeltetésszerűen az újabb fajta gesztusvezérlés - többször kezdi el pörgetni az oldalt vagy nyomódik meg rajta valami, mint hogy a gesztusvezérlést csinálná, holott ez előző verziónál semmi ilyen gond nincs. ráadásul az se a legjobb ötlet, hogy a "vissza" a képernyő szélétől befelé húzásra van mappolva, mert ez a mozdulat a legtöbb appban használható a jobb/bal oldali menü behúzására, így meg nem
-
Itt is, csakúgy, mint az S9-en, a OneHandOperation+ javasolt a teljes kijelzős gesztusvezérlésre. Ez is gyári, csak jobb, mint a gyári (rommá paraméterezhető). Érdemes az alsó "felhúzós" (rejtett) navigációval kombinálni. Az EdgeTouch modullal sem akad össze...
O1G -> O=Gy
-
törölt tag
Elég gáz, amit a samsung csinál ezzel a sorozattal idén. Jelentéktelen változtatások, újraárazott modellek. A másik kettő után most az A41 is beállt a sorba. Az A50-A51 és az A70-A71 evolúciója is lényegében kimerült egy 30%-os áremelésben.
-
törölt tag
Felesleges a 30-40 ezres feláron sokáig rugózni. Pl. egy Xiaomi-val ellentétben a Samsung telefonok jelentős része szolgáltatói kínálatból találnak gazdára (kivéve a low-end modellek). Márpedig az operátoroknál az A40 kifutott termék (legalábbis a T-nél). Arról nem is beszélve, hogy ez esetben nem 105 ezret szurkolsz le érte.
(#22) sanpedro99 Az A40-A41 esetében azért kicsit más a helyzet. Gyakorlatilag ugyanakkora házban nagyobb kijelző, közel 20%-kal nagyobb akksi, under screen fingerprint sensor (gyors!), stb. A Helio P65 12 nm-en készül, szóval nem harap akkorákat az akksiba, mint a 14 nm-es Exynos 7904.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
amennyire pofás és jó volt az A széria 2016-2017 ben meg talán 2018-ban is.. ez a 19-20as annyira tömeg annyira egysíkú annyira gagyi.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Hallosz
senior tag
Néptelefonnak kissé drága, de tudja amit kell. Szolgáltatónál 60 - 70 ezerért, nulla Ft. kamatra, vinni fogják. November-decemberben már 70-ért megvehető lesz akárhol. Februárra e ki is vezetik.
Mert lakni, muszáj.
-
Petya014
csendes tag
Ez a gyengélkedő hardver kicsit elbizonytalanított..
Vicc hogy 2020-ban 6 hüvelyk alatt nincs semmi androidos alternatíva. -
Gusztáv
addikt
Ez a gyenge hardver kritikát én annyira nem értem, direkt megkerestem az A40 Mobilaréna tesztjét, ahol ez fel sem merült, pedig ha valami harmatos, az a Exynos 7904 (sok kolléga arra panaszkodik, hogy a A5 (2017) gyorsabb volt). A Helio P65 kb hozza a Snapdragon 660 szintjét, az A40 meg bőven alatta van (SD660-os telefon mindkét tesztben van). A háttértár is jóval gyorsabbnak tűnik.
Hozzánk pénteken jött ilyen telefon, nekem elsőre nem tűnt döcögősnek.
Telenornál sincs már A40, az A41 meg kb ugyanolyan kezdőárral nyitott mint az előd. Gondolom ennek is elég gyorsan be fog zuhanni az ára.
Kíváncsi vagyok milyen lesz ezeknek a minősége, mert az A40-el nálunk nagyon sok probléma van.
És igen, ilyen méretű telefon meg kb alig van, szóval ebből a szempontól hiánypótló.[ Szerkesztve ]
Laci
-
Fred23
nagyúr
válasz
#65577472 #33 üzenetére
Talán szoftveres eltérés, egy patch sokat módosíthat a "folyékonyságon".
Engem is meglepett, mikor a tesztben ehhez a részhez értem, mert papíron ez a hardver már elegendő lehetne a zavartalan működéshez egy jó szoftverrel. Nem valami acélos a SoC (sőt), de alap dolgokra akár elég is lehetne. Lehet, a Mediatek támogatása nem volt zökkenőmentes, de némi reszelgetés után idővel jobb lesz a felhasználói élmény.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kampó
senior tag
válasz
#65577472 #35 üzenetére
Konkurencia khm.. Xaomi , Meizu , Huawei és al brendek, nem akadnak 100e ft ért. Röhely hogy ennyi pénzért nem kapsz kb semmit ... egy nagy "f@@shalmazt. Nehogy már 180-200e ft nal kezdődjön egy akadásmentes rendszerrel hardverrel felszerelt vas.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
joey04
titán
ennyiért tuti nem ezt az izét venném.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Lavar
aktív tag
Kár érte, vártam pedig.
Én LG Q6-ról váltanék kompakt méretet megtartva. Sajnos nem maradtak meg az A40 méreténél, de nem vészesen nagyobb, beleférne.
Viszont 2020-ban még mindig ott tartunk 100 ezerért, hogy akadozik dobozból kivéve? Röhej.
A videós képességről ne is szóljak.
Feléért esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Lavar
aktív tag
válasz
Richmond007 #40 üzenetére
Elolvastad a cikket?
"...a feloldástól kezdve a Bixby képernyőre való lapozáson át a főoldalra visszajutva az akadozás általános jellemző, mintha Dél-Koreában elfelejtettek volna optimalizálni."
Ez alapján írtam, amit írtam.Játszani nem játszom telefonon olyanokkal, amikhez csúcshardver kellene. Az 1 éves q6-tól, ami 3 éve jelent meg és már akkor se erős hardvert kapott elnézem, hogy megakad, vagy gondolkozik ha csak kilépek valamiből, de egy idei új telefontól, ami sufni legolcsóbb 85k nem igazán.
50k-ért meg ki lehet fogni használható telefont, igen. Csak méretben más kategória kb. mindegyik.
-
Csamcsung mediaretek procival? Ez meredek... De látom még 2020-ra se nagyon sikerül az usb2->usb3 szintlépést abszolválni az 500EUR alatti árkategóriában
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
kalanchoe
senior tag
Kár érte, a tavalyi A40-hez viszonyítva azért sokkal többet vártam volna.
Kicsit nagyobb is lett, nálam így meg már kiesett a kompakt kategóriából. De akinek ez belefér, és nem kell jobb hw, jó választás lehet, ha tavaly nem nevezett be az A40-re.
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
szkaroly
senior tag
válasz
t72killer #42 üzenetére
USB 3?
Csak a flagship kategóriában van. S20,10, Note. A71-nek sincs. Más gyártónál dettó.
Huawei: P sorozat, Mate sorozat (sima és pro modellek)
Honor: csak View 20; Honor 20 és 20 Pro csak 2.0
Iphone: zero
Xiaomi: se Poco f2, se Mi 10 pro, se K30 Pro Zoom
Pixel: sima és xl modellek, 3a nem
OnePlus: 7,8Az Oppo reno4-ben viszont van. Az középkategória, SD 765.
Egyszerűen égő, 2020-ban legalább középkategóriában sztenderdnek kéne lennie.
Poco X3 Pro
-
scyllarus
veterán
Kaptam ingyen egy Honor 8A-t. Ugyanekkora kijelző, 2-3mm-rel nagyobb a ház és teljesen használható. Céges telónak használom, gyors, nem akad, 3-4 napig bírja az akku és kezelhető a méret.Amúgy 38k volt a hivatalos ára, ha jól rémlik.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
ronroli
tag
A3 (2017)-hez képest nagy fejlődést nem látok, sőt... nincs IP68 (nálunk), nekem jól jön a telepített MS szoftvercsomag (az is eltűnt?), akku se nagy szám, kamera csak számokban fejlődött, használhatóságban nem, P65 pedig fillérmegszaporító méltatlanság egy rendes középkategóriás telefonhoz
Erre a telefonra kár volt várnom, ez a vonal nem szimpatikus.
Volt már iPhone a kezemben, a 7-es nem tud ennél kevesebbet és az is kb. ennyibe kerül, tehát ha váltok (most már megvárom, amíg megdöglik a mostani telefonom), akkor az lesz az egyik jelölt, ez nem. A másik talán A31, ha a tesztje nem hangol le és a tudásához árazzák (nálam ez max. 65k-t jelent).
Új hozzászólás Aktív témák
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max 256GB. K0152
- ÚJ garanciában CSERéLT Apple iPhone 14 Plus 128GB Fekete ! 11Hó APPLE GARANCiáVAL
- 2db Sony Xperia Z telefon
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest