Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Integrale #151115 üzenetére

    Jók ezek a barokkos túlzások, csak na... Főleg akkor, ha használat közben is nézed a tartósságot, pl: hogy néz ki a két autó ~100.000 km után.

    Mondom ezt úgy, hogy szeretem a skoda ötletes megoldásait, akár a csomagtérben a tépőzáras határolót, a pohártartóban a kólásüveg elfordulásgátló gumijait stb., ráadásul szerintem a japánok nem tudnak belteret rajzolni és a Toyota Priusokban a létező leggagyibb beltér van, ami autóban valaha létezett (eskü még a Twingo I is lenyomja néhol), amit az újrahasznosított műanyag dumával próbálnak meg eladni. ráadásul több generáción keresztül. Ez kb. ugyanaz, mint amikor a rendőrfocus baromi ronda műszerfalát azzal a szöveggel árulták, hogy antiallergén.

    Priushoz képest még az Auris is megváltás, mert ott legalább vannak normális (fél)bőr cuccok és puha anyagok. De különböző korok autóit amúgy is kár összehasonlítani, mert ha megnézel egy normálisan karbantartott T25ös avensist, akkor az a mai napig egy teljesen korrekt darab, ellenben egy Octavia I, hááát...

    Laurin & Klement tényleg szépen néz ki, korrekt darab, de elég combos felára van egy mezei változathoz képest. Toyotánál azt hiszem ezt Lexusnak hívják. ;] (Csak hát az ár ott sincs párban).

    molnarpeter: nagyon nagy ugrás van a két típus között, ég és föld a két generáció beltere.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák