Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Uhh...ilyet még "baksztam".

    Édesanyám Suzuki-ja pár napon belül két hónapos lesz (S-Cross GL+). Már megszokta az automata váltót, de még bőven ismerkedik a kocsival, egyelőre két dolog van meg fixen: a BT párosítás és hogy indítás után reflexből lövi ki a start/stop feature-t.

    Ma hív, hogy nézzem már meg a kocsit, mert nem működik az ablakmosó...még mentegetőzött is, miszerint biztos ő nem tudja még, hogy miként kell kezelni; mondom neki: Anyukám, nyugi. Annyira nem lehet nagy matek, biztos kifogyott, vagy fel sem töltötték...

    Megyek, megnézem: tényleg off. Motortér felpattint: van benne mosó, de nem sok; rátöltök. Beülök, húzom a kart...hallom a pumpát, de ohne mosó. Mondom: Cseréljünk már helyet és Te csináld.

    Anyukám húzza, pumpa tolja...és a fényszóró és a bodypanel közötti illesztési résen keresztül spriccel ki a víz... Eltöprengtem, hogy ez így nem feltétlenül helyes működés...

    Kicsit jobban körbenézve a motortérben azért leesett az állam: a mosó csövezését 3-7 cm-es darabokban találtam meg a mosótartály tövében, plusz a légkondi csövezésének szivacsos borításából is ott hevert egy kivágott darab!

    Hogyafaszombamán?!

    ...és igen: ezek vágva vannak, nem nyest vagy nyúl vagy lófax; olyan, mintha Ollókezű Edward matatott volna arrafelé. A motortér elvileg fel sem volt nyitva, mióta kijött a kocsi gyárból; hacsak a szalonban, illetve az első revíziónál fel nem csapták (gondolom csak benéztek).

    Mindenesetre megígértem neki, hogy holnap délelőtt elmegyünk a Duna Autóba (nem ott vette, de ott volt az első revízió) és elküldök neki mindenkit a telibevert qrva anyjába.

    A sárga körök, ahol a mosó csövezésésének csonkjai vannak; a narancssárga kör, ahol a légkondi csövezésének borítása meg lett sértve.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák