Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz #89309696 #144160 üzenetére

    A dolog elegge osszetett az esetemben. Igyekszem a lehetosegekhez merten szem elott tartani a kisebb lenyomatot (szennyezes) a biztonsagot a komfortot es talan a gazdasagossagot. Az audi legrugos futomunel a kormanyzott kerek mindig jobban kopik. A q7nel ez odaig megy hogy egy vadonat uj szett gumit max 1.5 ev alatt megeszik varosban ha totagast all is az ember. Emellett ott van a teny hogy 7-8 mm s gumikat hiba nelkul lehet venni. Belejatszik h havas napok mar nagyon eltunoben vannak. Az evi 20k meg nem nagy futas. Lujzival mentem en evi 40k felett is. Ebbol extrapolalom a szamomra arany kozeputat h max 2 evente veszek valami par eves telit es elhasznalom nyaron majd veszek masikat.
    CactuS phorumtars irja hogy elment 7 szamjagyu km-t. Nem tudom h hany olyan szituacioban vett reszt ahol nem volt neki eleg a fekutja de ilyen futasnal mar feltetelezem h nem sok vagy talan megelolegezheto h egy sem. Az en merlegem is ez jelenleg. A majd-dal meg akkor foglalkozok amikor ott leszek. Pl most is felpalyaztam a nagy faluba. 110 tempomat par elozessel. Egyszer nem kellett meg vsak nagyobbat sem fekeznem. Turelmes vagyok es elozekeny.
    Telen meg ennel is sokkal ovatosabban vezetek. En Lengyelorszagban -26°cban nagy hoban es jegben szereztem rutint friss jogsiskent. Nem allitom hogy nincs olyan szitu amit ne tudnek megoldani de azt igen h eddig nem volt.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák