Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz bitpork #144084 üzenetére

    Nem vagyok pro sofőr mégis érzem, hogy azért ha megmelegszik tud hajókázni, gyurmaként viselkedni. Nyárival biztosan jobb volna, de az is igaz közel sem olyan tragédia, mint ahogy bele van látva. Én egy fekete bárány vagyok az autós témában, vannak akik nem szeretnek emiatt, de van pár dolog ami kicsit túl van tolva. Az egyik ilyen ez a téligumi kérdés. Nem jó téligumin járni, oda kell rá figyelni, hosszútávon anyagilag sem adja ki stb. De amúgy különösebben nem okoz gondot. Te azért sokat mész, erős, nehéz autóval, a te szavad többet ér. Én nem sokat megyek azt is átlagosan. Én ennyit tapasztaltam, hogy érezni rosszabb mikor sportosan megyek, de közel sem életveszélyes, pláne nem normál módban.

    Azt nem tudom miből van levonva, hogy esőben meg nyálkában rosszabb a nyárihoz képest, én pont ellenkezőjét tapasztalom. Ez nem pozitívum akar lenni a téli használata mellett, egyszerűen csak nem szeretem, ha valótlan van állítva valamiről, mert az nem szimpatikus. Ahogy a szálszakadás meg a leváló futófelület is az.
    A téli kopik, nem éri meg anyagilag, nem lehet vele sportosan menni, picit rosszabb a féktáv, pár év után jobban leromlik a téli tapadása. Ennyit tudunk, ez fix. Az összes többi inkább generált szubjektív nemtetszés.

Új hozzászólás Aktív témák