Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Qtya123 #132853 üzenetére

    Ezt olvasni is rossz volt! :DDD
    Oké, pár dolgot nem írtam le, pl hogy nekem van egy tempóm.
    Város ,55-60 között.
    Országút, 90-105 között.
    Pálya: 150 alap, de ha olyanom van épp, akkor semmi nem érdekel. A trafikkal meg már leírtam, hogy a mi a véleményem. Ott vannak már mindenhol, ha kell ha nem, elbújva, civil járművekkel. Van egy képességem, amivel tisztában vagyok, több, mint 30 éves vezetői, több év (a 90-es években a társammal, főleg saját forrásból finanszírozott) versenyzői és több, mint 1 millió kilométerrel a hátam mögött. Versenyzőit kivéve, még koccanásom sem volt.
    A másik, hogy a szerpentint nem említettem, mert ott valóban van kapaszkodó, na és ott én bevallom, hogy soha nem tudok lassan menni, még akkor sem, mikor megígérem magamnak, mert annyira imádom a Mecsekben ezt a részt IS. Nem olyan rég felraktam egy videót, hogy a GoodYear efficientgrip gumi milyen frankó esőben, pontosan a Komló-Pécs közötti szerpentinen esőben, sajnos azóta ez a gumi valamiért úgy kopott le/meg, hogy rezonancia lesz az autón, vagyis a Laguna-val konkrétan kinyírtam ezt a gumiszettet, mind a négyet, pedig kb max 15 ezer kilométer van benne.
    Videó itt

    Szörnyülködni nem kell :), ha száraz lett volna pálya még ennél is gyorsabban megyek az aemgé mecivel meg azóta pályarekordot döntöttem itt . Most még mindig filizók, hogy milyen gumit vegyek a Laguna alá, függetlenül attól, hogy szinte nem is használom.

    Visszatérve, amíg el nem értem ezt a részt, 50 körül kellett jönnöm Komlóról, ha épp sikerült előznöm, megint beleértem egy ilyen hülye seggébe. és ez ment egész nap. Hogy a városban mi van? Az kész.
    Elindulok, persze egy Suzukis ki jön elém, az még belefért.
    Majd fokozatosan lassít, már 20-30, ráfekszem a dudára, már tudok előzni, számítok rá, ha rám néz, akkor letudja olvasni a számról, hogy mit gondolok az anyjáról, B+ rám sem nézett, csak előre zombinézéssel meredtem, mint egy drogos, kb 60 év körüli faszi. Azon napon, három ilyen is volt a sok más hülyeség mellett, ebből az egyik egy nő volt egy kis Corsa-val. Lerítt róla, hogy még ő volt meglepődve, hogy miért kapja a dudálást a faránál, kb 15-20km között!

    Engem nem erre tanítottak, hogy feltartsam a forgalmat, anno az oktatóm első lecseszése pont ez volt, hogy tartsam a 60km/h-t (akkor még ennyi volt a max városban) nyilván bevallom, hogy gyorsabban is (néha) vezetek, mint szabadna, dehogy miattam dugó legyen, vagy hasonló szituációk, arra büdös életben nem kerül sor. Vagy, ha igen és úgy érezem, akkor nem fogok már volánhoz ülni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák