Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Qru #121069 üzenetére

    Írtam jó 2 hete hogy a saját kocsimhoz kijött a következő éves Casco díjam. Idén 49 500 volt fél évre, ez következőre 53 000 ft-ra emelkedett. Be is fizettem rendben, majd mikor lépek be a biztosító oldalára akkor kijelzi hogy még van 2 700 ft tartozásom. Mondom ez meg a mi franc, hát megnéztem és az 53 000 ből 55 700 ft lett, szóval 2x emeltek.
    Következő munkanap fel is hívtam őket, és elnézést kértek a rendszerhiba miatt! (??) Nem akartam már mondani de ha nem foglalkozok vele és befizetem akkor rendszerhiba miatt kell az emelt díj fölött 5400-al többet fizetnem?
    Kíváncsi lennék hogy ezt mennyi emberrel játsszák el akiket nem érdekel és befizetik a díjat. Nevetséges az egész komolyan.

    BigBlackDog

    Ha egyszer váltasz Netrisken akkor megjegyzi a beállításaidat a kocsihoz, és nem kell állandóan végigmenni azon a 100 kérdésen?
    Tudom hogyha minden kérdésre válaszolsz akkor az tud segíteni a díjak faragásában, de most olyanra hogy a klíma szérián felüli értéke, vagy a rádió szérián felüli értéke, meg ilyen kérdésekre mi a fenét tud írni az ember. :((

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák