-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
A fólia mizéria de jó lenne az első oldalsó ablakra is fóliát tenni de ez a 70% kiakaszt. Ti hogy vagytok ezzel? Kinek milyen fólia van első oldalsó ablakon? B oszlop mögött van fóliám de így hülyén néz ki, hogy elől meg a gyári színezett üveg.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
gzbotii
nagyúr
válasz molnarpeter #119544 üzenetére
Idén márciusban volt "szerencsém" egy ilyenre ébredni. Cirka 40 percbe tellett, mire el tudtam indulni, -19° volt reggel.
Kocsiban is kihívás volt bejutni.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Doki16
addikt
válasz hacki87 #119538 üzenetére
Minden évben bevásárolok a LIDL-ben kapható flakonos jégoldóból. Nagyon szeretem mert pár másodperc alatt lekapja és nem is fagy vissza. Vettem a teknősös cuccból, hogy majd az biztos jobb lesz mert márkás. Hát semmit sem ért Amúgy a legjobb módszer még mindig a szélvédő letakarása fagygátló fóliával, kb. 600 Ft.
(#119550) forceberg: Az emberi lustaság és nemtörődömség tökéletes példája. Több dolog is összejátszott benne, hogy ez történt. Itt csak annyi a lényeg, hogy erősen közrejátszott a belesz*rás.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
forceberg
veterán
-
nagyúr
válasz gzbotii #119552 üzenetére
Ilyen nekem is volt tavaly - bár nem volt -19 szentem. A legnagyobb para nekem ilyenkor az, hogy az ablakok ugye keret nélküliek, tehát még csak nem is tudom őket feszegetni. Szal ilyenkor jön a locsolás, hogy be tudjak jutni. Mondjuk, ha már bejutottam, akkor 10 perc alatt leolvad minden és meg is szárad, meg simán lehet pólóra vetkőzni odabent.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
forceberg
veterán
válasz Degeczi #119557 üzenetére
A közepét szerintem nem érte el, azért nem kaparta le. Aztán lehet, hogy telefonált is indulás közben
Azt viszont továbbra is tartom, hogy nem kell a teljes felületet lekaparni a megfelelő kilátáshoz.
Az viszont valószínű, hogy az átlagbarom nem tudja, mi az elengedhetetlen látómező...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
MonGYatok nekem 7 üléses elektromos v hibrid kocsit emelt hasmagassággal.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tboldi
nagyúr
válasz Serpiko #119551 üzenetére
Szerintem meg az néz ki hülyén (főleg belülről), hogy az oldalsó ablakok is sötétek, a szélvédő meg nem.
Nekem is fóliázva van a B-től hátrafele Skyfol HP Pro 15-tel, de jobb, hogy elöl nincs semmi, ami bármilyen szinten is akadályozná a kilátást. Szerintem teljesen jól alkották meg a szabályt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bitpork #119561 üzenetére
Mitsubishi Outlander PHEV, Model X EV, Q7 PHEV, XC90 T8, Cayenne PHEV így hirtelen amiből az alap rendelhető 7 üléssel - hibridben bizonytalan vagyok.
Na megnéztem, XC90-nél fért csak el az akku üléssel együtt. Model X pedig elérhető volt 6 vagy 7 üléssel is, utóbbi középső sora nem hajtható le olyan jól, mint a 6 ülésesben, csak bizonyos évjárat után talán.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
-
válasz molnarpeter #119563 üzenetére
Tehát beszoptam ha nem akarok Mitsubishi -t Szar ügy, akkor csak befizetem a héten is a bolondok adóját hátha.
-
válasz molnarpeter #119567 üzenetére
Hogy lenne elég amikor Domit is sikerült odabacni egy-két alkalommal. No meg ugye a 4x4 sem lenne rossz de nem vagyok telhetetlen.
(#119568) Doki16 : én mindig mindenen gondolkodom Bármi lehet. Csak semmi sem lesz
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #118159 üzenetére
Nehez dontes volt, de... Dontottem.
Ma eladtam a 16os garnit a foscsi, bar 2 eves hankuki teli gumikkal, visszarepult a 17es foscsi kopott nyari es megrendeltem a 4evszakos Matador MP62 Allweather Evo-t.Update: most ujra rakeresve a gumira ugyanott 4k-val dragabb / db.... De visszaigazoltak a rendelesek, de ha most rendelnek, dragabb lenne... Nem ertem.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
válasz szőröscica #119575 üzenetére
Minden tiszteletem a Century-é amiért létezik és használják, de számomra ízléstelen.
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #119561 üzenetére
7 személyes hibrid SUV az új Honda CR-V
Se nem elektromos, se nem hybrid a többi stimmel
Toyota prius+ meg nem emeltEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #119579 üzenetére
Pedig amit keresel most jönnek, vagy újak:
Skoda Kodiaq
Seat atlas
Opel is készíti
Elektromosból a rivian
Lexus rxl
Kia carens ami emelt és 7 személyes, de nincs hybrid
Pug 5008 van 7 személyes, de nem tudom van-e hybrid (plug-in lesz belőle), 3008- ból van, de abból nincs 7 üléses[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Serpiko
addikt
válasz tboldi #119562 üzenetére
A szabály az szabály hagyom a fenébe marad így első oldalsó ablak fólia nélkül. Engem nem zavarna max este ha sötétben toltàst csinálok lehuzom az ablakot ennyi lett volna a terve. De nem örülnek a bíróságnak és forgalmi el vételének.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz tboldi #119587 üzenetére
Nekem is ilyen csak a B oszlop mögött teljesen sötét nem lehet belátni. Nekem nem tetszik így de ízlések és pofonok ennyi. Nekem úgy jönne be ha lenne egy kis átmenet elölről hátrafelé sötétedne. Megpróbálom elengedni a dolgot.
-
rbalint88
addikt
válasz stickermajom #119585 üzenetére
Fogtak rajta autonkent 40€centet. Troger dolog, hogy ilyenekkel pozicionaljak az autokat.
-
kelna91
senior tag
Nem jól törölnek már a törlőlapátjaim. Hol érdemes új gumit venni? Egyszerű cserélni?
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Magnum_
nagyúr
5.50kor indultam, ilyenkor egész tűrhető a közlekedés
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #119597 üzenetére
muszáj, gyilkos hát lesz az év vége miatt, jövés-menés. Szerdán Miskolcra is kell mennem és nem adták oda az i3-at :-/
-
stickermajom
addikt
válasz rbalint88 #119590 üzenetére
Ha hozzávesszük az ablakmosó szintjelzőt, a kesztyűtartó világítást és az állítható magasságú öveket, akkor lehet már 1 Eurónál tartunk! #évautója
De legalább már a J-ben is kitámasztós a motorháztető.Qru, bizony pisilős fajta, porlasztós az Insignia kiváltsága. Elhelyezésre és kinézetre viszont hasonló a J-hez, lehet retrofit kompatibilis.
-
BigBlackDog
veterán
válasz stickermajom #119599 üzenetére
Valahogy mégis csak kellett tömeget csökkenteni. Szerintem megtalálták a legoptimálisabb módját.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest