-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz F_Zolee #116241 üzenetére
Hát még én, tiszta extázisban voltam tőle, az egész napra tervezett melót letoltam délelőtt úgy felpörögtem
Más: nem mai cikk, de valahogy most bukkantam rá és elég érdekes pláne ahogy manapság fel van kapva a villanyautózás Ezért késett a villanyautó másfél évtizedet[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
EQMontoya
veterán
válasz kisza25 #116250 üzenetére
Felrakom magamnak, van krokodil meg Makita, egy ora alatt siman megvagyok vele en is, a gumisnal meg hagynek also hangon hat ropit. Tovabb rontva a helyzetet, hogy ugy be kell pakolnom a kocsiba, odamenni, visszajonni es kipakolni, tehat ugyanannyi ido.
Annyi, hogy 3 szezononkent mondjuk erdemes centiroztatni.Same rules apply!
-
Speeedfire
félisten
válasz stickermajom #116246 üzenetére
Nincs apróbetűs rész. Full ingyenes. Feltöltöd a kártyát, majd vásárolsz vele. A feltöltések után pedig jóváíródik a számládon az összeg. 10 liter táltosnál 210HUF.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Peter.70
addikt
válasz Speeedfire #116254 üzenetére
Az honnan derül ki, hogy fel kell tölteni? Én úgy olvastam a FB oldalukon, hogy azonnal meg van a kedvezmény, nem kell kártyát töltögetni
-
őstag
válasz grizlisandor #116255 üzenetére
nekem korábban még nem volt, szóval nem tudom pontosan.
"... and I hope you have a great day!"
-
kisza25
félisten
válasz EQMontoya #116252 üzenetére
1 km-re van a gumis, felnin van a téli, 2eFt meg egy jót dumálunk az autókról.
Autót is ment a srác, sose lehet tudni, idén 3x szereztem neki melót mentésre és csak jöttem mentem itt helyben, segítettem 3 emberen és segítettem egy ismerősnek megélni.
Az emberi kapcsolatok fontosak, ápolni kell őket és támogatom a helyi emberkéket, cserébe lesz eladó háza, vagy ismerősnek, vagy venni szeretne, nekem fog szólni (tapasztalat). Most úgy van 50 ház amit árulok, hogy mindenki engem hívott és nem én őket.
A másik autót meg egy másik gumishoz vittem, amíg egyszer el nem csesztek valamit, ott már nagy üzem van, őket nem támogatom tovább, melósok akik a műszak végét várják. Jobb az egymagában dolgozó szaki aki nem ad ki szar munkát a kezéből[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #116261 üzenetére
Miért nem gumiztatsz itt Balatonon (ha már úgyis lejössz), tutira olcsóbb.
1garnitúra felninél gumi le és fel+centír 6eFt
Most még időpont is van, kell adok telefonszámot és megmondom hova menj, megmondod mikor jösz még egy bambira is meghívlak[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz kisza25 #116262 üzenetére
Koszonom, ilyen Kaposvaron is van (regen ott taroltam), de nincs kedvem ebbe a pici autoba bepakolni, hazavinni, vissza, ezert kertem meg focvist, hogy elolegezzen meg nekem (rendszam hianyaban) egy lidlis abroncstartot itt elfer (meg az uj helyen is lesz helye remelhetoleg, bar ma egy minden szempontbol tokeletes lakast neztunk meg a feleseggel, de elszabtam, a garazs maradt a vegere, ahol is kiderult, hogy a garazs merete 2m x 3.80m....)
I humbly and respectfully decline™
-
stickermajom
addikt
válasz Speeedfire #116254 üzenetére
Na mondjuk kapásból remek, nincs náluk K Astra a regisztrációkor.
-
Magnum_
nagyúr
válasz rbalint88 #116264 üzenetére
Pedig szemlohegy, zsakutca, nem lejtos, 1.em, panorama, pici rakoltes. De sajat garazs KELL. Ebbol nem engedek. Feleseg meg a II, XII ker-bol nem akar, amig meg nem latja a 3.ker-ben kinezett kecokat
Qutya: gondolom, trabantra. 1968-as, de nagyon jo karban levo haz volt,kvazi magas kozosktsg-el (ami nalam szempont, hogy legyen penze a tarsashaznak), szep uj Hensel szekrenyes meroorak voltak es a lepcsohaz is gut volt.
Focvis, tudom, sok penzt viszek magammal, remelem, hetvegen talalkozunk.
I humbly and respectfully decline™
-
stickermajom
addikt
válasz hülyegyerek #116273 üzenetére
Az időjárást elnézve még a november 17. is korai lenne.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz stickermajom #116274 üzenetére
Most néztem huszadikáig bőven jó a nyári amennyiben hinni lehet az előrejelzésnek.
-
nagyúr
Reggel 9 fok körül volt, de nappal felmegy majdnem 20-ra... Lehet tényleg csak decemberben lesznek feltéve a téliek
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na ez "szép" lehetett! :/
Halálos baleset történt az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán kedd reggel, ketten vesztették életüket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.
A fém alkatrészeket szállító kamion belerohant egy álló személygépkocsiba a 32-es kilométernél.A műszaki mentés idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát lezárták.
-
Qru
MODERÁTOR
Reggel az M3-on +4 fok volt (meg tej köd) csak mondom. De am még ráér mert napközben jó idő van főleg a városban.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz stickermajom #116280 üzenetére
Tegnap beszélgettünk a gumissal a témáról és a reggeli hidegek okozzák a problémát, amikor elindulsz fél 7kor és 5 fok van, atom hideg az aszfalt és a második kanyarban felkenődsz az oszlopra a kő kemény nyári gumival (költői túlzással).
-
stickermajom
addikt
válasz focvis #116284 üzenetére
6-kor kelek, fél 9-kor indulok. Szívesen cserélnék.
Az 5 fokban a nyári leesik az útról szerintem nem reális, Zakopane-t megjártam az Energy Saverekkel 1-2 fokban minden gond nélkül. Mondjuk felkeményedtek, mert az alaphoz képest is hangosodtak, de nem hiányzott a téli. Persze, ha megmaradt volna az úton a hó, akkor az már szívás.
-
nagyúr
válasz gzbotii #116287 üzenetére
Szolgáltatóipar (szerviz), itt nem én szabom meg, mikor mászom ki az ágyból. Asszony osztályvezető, neki is be kell érni időben: neki 7.30, nekem 8.30. Azaz ha nem kelsz fel 6-kor, nem érsz be munkába. Nem jókedvemben kelek hajnalban elhiheted... Cserébe én 17.30-ig ülök bent, ő csak 4-ig, pénteken fél2-ig, én akkor is 4-ig. Ezvan, majd váltunk ha elegem lesz.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
EQMontoya
veterán
8:30-kor keltem ma, 9>45-re ertem be. A bringauton nem volt dugo.
Same rules apply!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Tsebacsi #116292 üzenetére
Én is 08:30-17:30-ig nyomtam a Porschenál, 1 óra ebédszünettel, amit ők úgy értelmeztek, hogy biorobot vagyok és nem kajálok.
Ennek tükrében kaptam a termineket, így lehetetlen volt tartani őket. Na meg a fizetés se annyi lett, amennyit megbeszéltünk, így pénteken hazajöttem oszt hétvégén átgondoltam mindent.
Épp melót keresek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #116280 üzenetére
6 előtt úton voltam, ezen a kocsin most TS860 van, azért ebben a ködös nyálkás úton örültem h nem nyári van. Engem megnyugtatott. De magamnak még én sem tettem fel a nyárit mert korai még szvsz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest