-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ez a Kia Ceed is 4.5-rol indul, de mire motor, valto es 21. szazadi felszereltseg lesz benne, addigra mar 8-nal tart.
-
nagyúr
Nincs is jobb mint reggel munka helyett az OTP-ben az asztalra csapni... Kívánjatok szerencsét!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tessék a tipikus egységsugarú júzer: fillérbaszásból megveszi az 1.6 hdi-t majd még meg akarja csipelni mert köll a ló... hát bssza meg a nyuszi az ilyen mentalitást! Teccet volna vásárláskor gondolkodni és venni nagyobb motorral.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Srácok ne már! Az hogy egy adott bódé teCCik ne legyen már a kompromisszum teljes hiánya. Ha erősebb autót akart, nem azt a bódét kell venni. Ennyi.
MOD
Jah és vili: még mindig hajlok a csipszre ha összedobjátok az árát
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
Peter.70
addikt
válasz szőröscica #112402 üzenetére
Ez az én bajom is. Na majd az új Mazda3 a bevált G120-as motorral
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz focvis #112421 üzenetére
Cseréli a fene, azért kell a Bluefin hogy jobban menjen kevesebb benzinből
(#112407) bitpork: Nem a juzer a hülye, a válaszoló is (ne húzogassa a bajszát) hát ne bazzeg, a Merciben is tök szar volt a doboz, jobban ment az autó, kevesebbet fogyasztott, tök hülyeség volt tényleg... Vegyél inkább fél-1 millióért játszós autót, fizesd rá a kötelezőket, bérelj hozzá garázst, stb. Komolyan ezek azt hiszik mindenki milliomos és unatkozik otthon, azért akar kicsit erősebb autót...
[ Szerkesztve ]
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Utólagos riasztó távirányítója (csak ki-be riaszt és eszerint titlja vagy oldja a gyári immot) másolható ilyen ebayes/univerzális távirányítókra? Milyen frekin komminkálnak ezek egyáltalán. Egy távon volt az autóhoz, tegnap beriasztott állapotban lemerült az elem immo ugye addig nem old fel amig riasztott allapotban van, és az autó ottmaradt.. Most beraktam pótelemet a kesztyűtartóba, meg szeretnék hozzá egy pót távot.. Távon semmit nem találtam, se belül szétszedve.
-
szőröscica
addikt
válasz Tsebacsi #112423 üzenetére
Amúgy basszus az az 1.6 dizli 136 lóval mindenre elég kell legyen.
Én Írországban a 110 (vagy 115 fene tudja pontosan), szóval a gyengébbik változatával, automatával, 3 felnőttel, sok csomaggal jártam pályán, kanyargós hegyi utakon, kényelmesen 6 alatt evett és teljesen jól ment.
Fasznak kell itthon mindenkinek ugrálni, meg rohanni. Az ott levezetett bő 1000km alatt egyszer nem dudáltak rám, egyszer nem akartak letolni, egyetlen necces szituáció sem volt. Itthon elmegyek a 3km-re lévő Aldiba, biztosan összefutok valami gyökérrel.
El nem tudom képzelni, hogy minek a Ceedbe 136 lónál több. Utasokkal, csomagokkal is simán fog autópályázni és előzni.
-
Integrale
veterán
válasz szőröscica #112425 üzenetére
De azok az írek. 1 év alatt 3 előzést láttam, ebből 2 én voltam. Egyszer dumáltunk lámpánál a zasszonnyal, és egy zöldet is átbeszéltünk. Mögöttem meg türelmesen álltak, duda nélkül.
Cserébe lámpánál képtelenek normálisan elindulni (annyiból jogos, hogy nincs a zöld előtt sárga), kreszt nem ismerik, és simán végigmennek egy országúton 50-nel, úgy, hogy nem tudod megelőzni, mert szűk.Az ottani morálból csak a higgadtság hiányzik, a tétovaság és a kiszámíthatatlan cselekedeteik nem.
"Bad reklám is reklám too"
-
Snoop-y
veterán
válasz Integrale #112426 üzenetére
Anglia kb ugyanez. Ha valami irdatlan barmot latsz az uton az tuti bevandorlo
Atlagban viszont vezetestechnikailag eleg gyengek. Turelmesek meg elozekenyek de "benak".
Kanyarodasnal nem huzodnak a megfelelo iranyba egy rohadt kukaskocsit vagy csak akar egy biciklist sem kepesek kikerulni etc...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integrale
veterán
-
válasz szőröscica #112425 üzenetére
Itt azert eleg sokan az uton elik ki a mindennapi frusztraciot. A legdurvabb hogy szabalykovetoen vezetve engem minden 2000 ccm alatti megeloz meg a teherautok is.
-
nagyúr
válasz bitpork #112429 üzenetére
A sima autóst még értem, nem lát tőled előre, nade egy teherautós?
Az írek nekem is pozitív példa, de itthon meg pont a tötymörgők ölnek meg Nekem semmi se jó tudom, várom a csipszet, azzal majd átugratom őket
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Tsebacsi #112430 üzenetére
Neked is legyen majd világítós gázpedálod
https://www.youtube.com/watch?v=pTLxdE978oU- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
-
nagyúr
válasz bitpork #112432 üzenetére
Ha nem érted, akkor minek magyarázom: Én rosszul vagyok attól, ha előttem egy akkora autó van, amin nem látok át, nem látom mi van előtte, mit miért csinál vagy nem csinál. Öregem is ilyen, én tőle tanultam, ha lehetőségem van, ezeket mindig megelőzöm, szeretek előbbre látni, van időm reagálni, nem csak az előttem lévő féklámpája ad viszonyítási alapot.
-
-
Motion_Blur
félisten
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok a váltógombot lecserélném ha lenne valami komoly bőr+fém. Tud valaki valami jó helyet ahonnan lehet jó minőségűt venni és nem Ebay hanem itthoni oldal vagy bolt?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Darksiders84
aktív tag
Gondoltam egyszerűbb lenne csak letekerni az újat meg rá. Nem ismerek boltot amit a Tescoba láttam az meg eléggé gagyi. Bárdi van közelemben de ott csak gyári van szerintem. Írhatod amire gondoltál megnézem kösz. Pedig vannak komolyak majd ha lesz időm jobban körbe nézek a neten hátha találok mondjuk nincs bajom a gyárival csak egy újabb szebbre leváltanám.
-
Richard!
addikt
Szegény Srácz nagyon belenyúlt a leGváros üvegbé!
"Sziasztok!
Először is köszi a befogadást. Egy problémával fordulnék hozzátok, hátha volt már valakinek hasonló esettel dolga.
Áprilisban vettem 2010-es A5 Sportback 2.0 TFSI Quattro (155kw) Audimat 85,000 km-errel. Sajna az elejétől jelentkeztek nála gondok, először is kiderült, hogy komplett mechatronika illetve kuplungcsere kell bele (S-Tronicról beszélünk). Utána olajfogyásra lettem figyelmes, ám több szerelő is azt mondta, hogy ez a szint még tartható, nem szükséges dugattyút cserélni. (800 - 1200 kilométerenként 1 liter)
Az első hónapokban nem nagyon használtam városon belül, így lehet azért nem tűnt fel, de akkor szerintem még egy teljesen jó fogyasztást produkált a kocsi. Pályán elment 10-11 literrel. Az utóbbi hónapokban azonban elkezdett igen gyorsan benzint zabálni. Most ott tartunk, hogy 21-23 litert eszik városon belül. Ez igaz mind budapesti, mind győri használatra is, dugóban annyit nem állok vele, hogy amiatt torzuljon ennyit a kép, inkább estefele használom. Autópályán 140-es tempomatnál 12-13 litert eszik meg.
Sajnos több maszek szerelő is azt mondta, hivatalos márkaszervízbe vigyem kocsim, mivel hibakód nincs, a kibocsátás mérési adatok jók. Nem tudnak mit kezdeni vele. Többen is azt javasolták, tetessek rá egy biztosan gyári motorvezérlő szoftvert, hátha az előző tulaj íratta át egy kevésbé profi helyen, ám menetteljesítménye egyenletes, nemhiszem, hogy ilyen gond lenne vele.
2 hét múlvára kaptam időpontot Porsche Pestbe, remélem tudnak nekem szoftvert frissíteni. Addig is a neten olvasották alapján megpróbélom elvinni egy injektortisztításra és lambda szondázásra.
Kérdésem felétek: valaki már találkozott hasonlóval ilyen motornál / típusnál? Mit tudnék még tenni, milyen úton induljak el? Nagyra értékelek minden segítséget és köszi, hogy végigolvastátok.
Végezetül itt egy kép beteg kedvencemről."Ma kezdődik életed háralévő része
-
Motion_Blur
félisten
válasz Richard! #112445 üzenetére
"Áprilisban vettem 2010-es A5 Sportback 2.0 TFSI Quattro (155kw) Audimat 85,000 km-errel"
A magyar népmesék kezdődnek így.
Kíváncsi lennék rá hogy hány éves a srác és hogy hányadik autója.
Mindenesetre jó nagy cumi.[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integrale
veterán
válasz Motion_Blur #112446 üzenetére
Annyira nem elkepzelhetetlen 8 evesen 85000 km.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest