-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya #102164 üzenetére
Engem az Infopark bevonása a fizetős övezetbe jobban zavar. Igaz, én a mélygarázsban állok lent, de iszonyatos tömegnyomor van, és itt egyáltalán nem életszerű az az indok, hogy a lakók miatt, mert csak az egyetemre és az Infoparkba jövők állnak itt, lakóház a közelben sincs... Aki meg nagyobb távolságról jár, ami még bkv-val kényelmesen, emberi idő alatt letudható (vagy akár vidékről), az ezután is autóval fog jönni, szóval az én szememben ez sima sarcolás, bármilyen hozzáadott érték biztosítása nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nest doorbell gen2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest