Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dexar007

  veterán

  válasz HSM #1833 üzenetére

  En teljesen nyugodt lelekkel adom tovabb,mert semmi sem garantalja,hogy jobban el lenne hasznalodva.Esetleg a venti az ami necces,de ittnsem folyamatos terhelesrol beszelunk,hanem 85%-IG barmi lehet,nyilvan 60-tol folfele,attol fugg mennyire meleg a helyzet.
  Egyebkent eszrevettem,ha folyamatosan jaratom a gepet,akkor egy ido utan csokkenni kezd a homerseklet,pl mar csak 76 az egyik karinal,a masiknal 72.
  + Nyugodt lelekhez meg ott lesz a 34-35 honap gyartoi garancia.

  Chal: riser nekem is johetne egy ket db.:)

  [ Szerkesztve ]

  Give me your cum,bull!

 • AAntii

  őstag

  válasz HSM #1833 üzenetére

  Az autók zömének futóműve sem a budapesti kátyútengerre lett tervezve, hanem az osztrák és német 5 éves normális minőségű aszfaltra, de sajnos Közép-kelet Európában ez jut. Én is vigyázok a cuccaimra, ha házszerelés közben véletlen hozzáérek a festéshez a csavarhúzóval már padlón vagyok, még ha karc nem is lett éppen a dologból, de mindenki másmilyen mentalitású. Nekem is van olyan rokonom, akinek nem szívesen adok kölcsön semmit, mert tudom, hogy úgysem fog rá vigyázni és nem amiatt, mert csak az én cuccaimat nem tiszteli, mert a magáét ugyanúgy gallyra vágja minden további nélkül, nem számít.

  "Nem is vennék semmi pénzért 80 fokos bányászatban, 100% ventivel használt VGA-t.'
  Ha használtan vesz valaki valamit és nem az ismerősétől veszi akkor az előéletéről vajmi keveset fog tudni, szóval ha használt cuccokat vettél, akkor benne volt, hogy nem a megkímélt, heti fél órát üzemelő hardver került hozzád. Ha neked nincs annyi pénzed, hogy használt, ellenőrizetlen előéletű cuccokat vegyél (szokták mondani, hogy nincs nekem annyi pénzem, hogy szart vegyek) és emiatt mindig mindent boltból veszel, az más helyzet.

  Éppen azért kellene elkerülni a bányászkártyák megbélyegzését, mert nem önmagában attól fog tönkremenni egy kártya, mert előtte bányásztak vele, hanem mert nem vigyáztak rá. Aztán ha stigmatizáljuk még mi is ezeket a kártyákat a végén még rajtunk marad, órajelcsökkentés és jó hűtési paraméterek ide vagy oda.

  Te beleírod majd a hirdetésbe, hogy bányásztál is a videokártyákkal?

  "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés