-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
válasz
raycraps #11377 üzenetére
passz, korábban írtam: én erre gentoo-t használok (más célokra centos, opensuse), ha fegyvert nyomának a tarkómhoz se tennék fel buguntut. Nekem elsőre működött, hozta az ablakOS alatt látott értéket. _DE_EZ_NEM_BUGUNTU, ha érdekel vmikor feltöltöm az img-t, azt ki tudod tenni pendrive-ra, beállítod magadnak és kipróbálhatod (vagy mint előbb írtam, smos lehet a barátod, bár az nem tudom mire épül)
8GB, annyiban én is elférek -
LLam
senior tag
válasz
raycraps #7863 üzenetére
Nincs olyan hogy blokk, abban az értelemben, ahogy te hivatkozol rá.
A bányászási folyamat a következő:
A minerek folyamatosan számolják az utalások hitelesítését és a targetban meghatározott hash érték alatti VÉLETLEN találat után az azt beküldő miner (pool) jutalmat kap. ezt a jutalmat nevezzük blokknak, aminek az értéke coinonként változó. Tehát 1 db share ér x coint és nem egy adott nagyságú feladat ledarálása. Tehát olyan sem lehet, hogy több pool ugyanarra a blokkra lelne rá.
A véletlent azért hangsúlyoztam, mert hiába mutatja meg a difficulty, hogy átlagosan mennyi share kell ahhoz h blokkot kaphasson a hálózat, a luck azaz a szerencse vagy még inkább a vakszerencse azaz a véletlen ezt döntően befolyásolja.Clear?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest