-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ff-thomas #19446 üzenetére
Ma összeraktam egy kis gépet (ASUS H170 Gaming lap + 3db RX 480) és bányászni még ettől függetlenül sem tud, de a riser-t sem szereti, mert olyankor telefolyik PCI-E hardware layer error üzenetekkel a linux kernel naplója (de majd áttúrom holnap az UEFI Setup-on, mert van ott nagy rakás PCI-E beállítás, noha latency-t még nem láttam).
Ettől függetlenül két kártyával a gyárilag 16x hosszú slot-ban is segfault-ot kap a miner program a libamdocl64.so-ra mutatva.
Először Gentoo-val akartam felállítani a cuccot, de aztán láttam hogy az AMD még csak az Ubuntu-t támogatja ezzel a 480-hoz is jó amdgpu-pro driver-el, így inkább azt telepítettem (mégsem jó). Ebből így valószínűleg inkább Windows lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest