-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega7plusz
tag
válasz
Mesterlovesz #19442 üzenetére
Az Ethereum Wallet Backup menüje az Accounts és az Application data lehetőségeket adja. Ebből az Account a keystore, az Application data pedig a Mist mappára mutat. Mind a kettőt szoktam menteni, mint ahogy minden fontos adatomat - cobian backup, tömörítve, (durván) jelszavazva és EverySinc-el két felhőbe feltöltve. Plusz a gépre is, másik meghajtóra. Csak hát ez napi rendszerességgel elég tenkintélyes méret lesz idővel, ezért kérdeztem, hogy mennyire fontos ezeket folyamatosan menteni. De akkor gondolom a keystore mappát csak akkor kell, ha esetleg létrehozok egy új tárcát, vagy címet. Vagy akkor sem? A Mist mappát viszont nem tudom, hogy miért ajánlja a program.
Ebben a pillanatban néztem rá, miután tegnap már több mint fele megvolt, most teljesen újra kezdte a szinkronizációt nulláról. Nálam itt van vége a bulinak, ez már tényleg nem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest