- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Mozilla Firefox
- Java programozás
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faqultació
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem. Azt hallottam hogy ami most megtörtént az FTX-el, az megtörténhet a NEXOval is (mármint a tőzsdével de persze akkor a coinnal is) és a Tether is veszélyeztetett ilyen szempontból és mind a háromból menekülni érdemes.
Mi erről a véleményetek?
Továbbá az a problémám hogy mivel én érdekelt vagyok mindegyikben lehetőség szerint költségmentesen menekülnék.
El is kezdtem kiutalni pénzeket és a nexo tőzsdéről havi öt alkalommal ingyen lehet utalni.
Viszont nem egyértelmű hogy csak az számít bele ebbe az ötbe amikor egy bizonyos költséget lenulláznak (fotó az áthúzott költségről) vagy az is amikor eleve free fee van (szintén fotó) a bep20 miatt.
Továbbá az is érdekelne hogy lehetséges e Nexoról Binancére Lunát (az újat) átküldeni mert nekem nem sikerült. Vagy ez csak váltogatással lehetséges?
És azt sem értem hogy ez a másik fotó szerinti 4/5 mit jelent. A 4. es 5. ingyenes már csak vagyis kettő, vagy már csak az ötödik van hátra az az egy, vagy még 4 van az 5 ből ami ingyenes?
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest