Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz Zizi123 #71246 üzenetére

    Ez üzleti fogás pusztán amit írsz.
    A legtöbb kártyán csak 2 db ventilátor van, ezen felül a nagy méret és a desinghez igazitott borda nyomja a súlyt amit gy kecsegtetően el lehet adni. Nekem van pár kártyám a hátsó felén semmi értelme a bordáknak és az utolsó ventinek kb mert szinte szobahőmérséklet vagy talán picit langyosabb. A mobil grafika meg azért lényegesen kevesebb áramot vesz fel ergo nem termel annyi hőt hogy keljen rá 1,5kg borda meg venti, itt kevesebb cuda magés transitor is van meghagyva ,ami álltal nagyobb hézagot tudnak hagyni így jobb a hűtési lehetőség is. szóval bizony az a 2 pici ventilátor egy jó vrm el és ha allulról megnyomatod +2 extra ventivel bizony egész szép tempeket fogsz látni anélkül,hogy megfőne a tojás.

    Sehol nincs 100 fokon a memoria csak azoknál a akik a gyári gatyi megoldásokat használják és lusták vagy nem merik lepadozni a kártyát.
    egy komplet repasta +újrapadozás után default értéken tuti hogy nem megy 55-60 fok fölé a 2 kilos kártya az más ha agyon huzod. Amugy még annyi hogy a gddr6 kevésbé melegszik mint egy gddr6x ergo az a 76-100 fokos tempek gddr6x nél vannak ..

    raktam fel egy videot ,a csatornámon ott van egy test pl amit lefutattam jól láttható hogy a 3dmark alatt sokkal jobban meg volt terhelve az egész gép mint a +2000 memoriás miningel

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák