- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
binance sepa kiutalás most kakukk ?
-
aradebil2
senior tag
London hardforkkal együtt változik (~ aug. 5.) a kifizetés az Ethermine-on!
Lényeg:
1. Megkapjuk a teljes MEV-et
3. Minimum payout treshold 0.01 és megszűnik az automatikus havi kifizetés.
4. Nekünk kell a gas-t fizetni a mainneten (ha nem Polygonon kéritek), be lehet állítani a max fee-t,amennyit még hajlandóak vagyunk fizetni.Arbitrum és Optimism-et is beépítik amint kész lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
demmer123
őstag
válasz Zoli-bácsi #69251 üzenetére
BTC, ETH egyre jobban esik
-
Kiskokó
veterán
válasz #49155328 #69258 üzenetére
Szerintem csak akartak egy jól hangzó cikket.
Ez egyszerűen törvény.A több tíz/száz milliós lefoglalt kocsikat vajon miért zúzzák be ?... azt is el lehetne adni mindet, mégse.. (nyilván ami olyan miatt lefoglalt, megvan erre a törvény, hogy mikor milyen esetben milyen bűncselekménykor kell megsemmisíteni a lefoglalt dolgokat)
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
kornel76
aktív tag
válasz szabeska #69263 üzenetére
Nem tudom ez valóban így valósul-e meg, de ezt írják:
Ethereum Layer 1 (Gas limit: 100,000)
-) Daily automatic payout of all balances above your configured payout threshold (10 - 0.01 ETH, network tx fee paid by the miner, default max acceptable gas price will be 40 GWei).1 Gwei 0.00000181 USD
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
sakto
őstag
Sziasztok!
Nekem 0.2 ETH van beállítva kifizetésre. Ezt kb 7-9 nap alatt hozza.Van valami dolgom Augusztus 5 miatt kérdezem,vagy nem kell semmit állítanom? -
kenwood
veterán
válasz SzlobiG #69277 üzenetére
Nem erted a lenyeget.
Ezek a poolok nem jotekonysagi intezmenyek,nincs onallo beveteluk.
A kozosseg banyaszik, ok pedig szetosztjak a kibanyaszott eth-t koztuk,egy reszet pedig megtartjak.
Amikor a pool fizette a kiutalast a draga eth lancon, igazabol akkor is te fizetted,es nem igazan volt beleszolasod.
Most annyi valtozas van, hogy mar lehet kerni olcsobb blockchainen,surubben is a kifizetest.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Pietrosz
addikt
válasz SzlobiG #69277 üzenetére
Marad az automatikus is:
Ethereum Layer 1 (Gas limit: 100,000)
-) Daily automatic payout of all balances above your configured payout threshold (10 - 0.01 ETH, network tx fee paid by the miner, default max acceptable gas price will be 40 GWei).
-) Manual on demand payout of all balances above 0.005 ETH (network tx fee to be paid by the miner; can now be initiated via Metamask AND via IP). -
krepp
tag
válasz aradebil2 #69280 üzenetére
"Part of the EIP-1559 mechanism, aside from changing the fee auction structure, is to burn the “base fee,” which will make the Ethereum economy deflationary over time."
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
aradebil2
senior tag
Attól még hogy ide másolod valahonnan attól még nem lesz igaz. Mint ahogy írod, a base fee lesz elégetve, ha ez nagyobb lesz majd mint a blokk reward+a miner tip, akkor arra az adott blokkra több eth fog elégni, mint amennyi "keletkezik".De csak arra az adott blokkra. Itt egy jó és részletes leírás Móricka ábrákkal.
[ Szerkesztve ]
-
krepp
tag
válasz aradebil2 #69282 üzenetére
Tényleg jó ez a leírás!
Betömött egy két rést az én tudásomban is.Ennek ellenére azért a neten sokfelé megtalálható információk között elég sokféle vélemény van arról hogy deflációs e, vagy nem.
A "minden coin tulajdonképpen az" tól a " ETH 2.0 már tulajdonképpen az lesz" en keresztül, a "nem, soha nem lesz az" ig mindent olvasni...[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok! Múlt héten kérdeztelek benneteket bios beállításokkal kapcsolatban, mert riserre dugva nem látta a gép a 2. kártyát.
Alaplapra dugva viszont látja.
Az lenne a kérdésem, hogy ez az elhelyezés mennyire életképes hosszútávon?
Az alábbi értékeken futnak:
1. GPU: 3060: t=56C fan 55% power 119W
2. GPU: 2060: t= 60C, fan 60%, power 125WVálaszokat előre is köszönöm!
-
nagyúr
válasz Wolf Rambo #69284 üzenetére
Én nem erőltetném. 2 kártya között alig van hely, normálisan szellőzni sem tud.
3060-at bent hagynám a gépbe, és a 2060-nak meg vennék egy új risert aztán csá.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
SzlobiG
félisten
Nah vajon mikor pattanunk vissza? Mindjárt 1700.
-
subaruwrc
félisten
felejtő
fan speed is kevés
gpu memory hőfok a lényeg nem a gpu -
krepp
tag
Én is vennék inkább egy új risert, és kitenném a kártyát mondjuk a gép tetejére.
Eleinte nekem is ment úgy..
..De ha nem zavar a hangos venti, vagy 25°Cra van klímázva a szoba, szerintem simán maradhat így is, HA egyik kártya sem melegszik 60°C fölé...
A fanspeedet mindenképpen emelném, legalább egy kicsit.
(Vram temp itt ugye nem játszik mert egyik se GDDR6X)"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
koko52
nagyúr
válasz shteer #69290 üzenetére
Én ma reggel vettem. Múltkor szerencsém volt, remélem most is. 2100-on eladom a héten
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
GabeE3e
tag
Holnaptól The B Word BTC event, ahol ott lesz Musk, Cathie Wood, Jack Dorsey, meg még pár CEO, mint előadók, ez adhat egy löketet az árfolyamnak ismét.
Egy érdekesség, hogy Tesla-nál 26-án jön a Q2 pénzügyi jelentése, simán lehet, hogy Musk bejelenti ismét elfogadják a BTC-t fizetőeszköznek, hogy kicsit felnyomja az árfolyamot a jelentés előtt, az mégsem nézne ki túl jól, ha buktak volna rajta.
Nemsokára kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest