Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Tamás9x #48555 üzenetére

    Ok, ne érts félre, nem azt mondtam, hogy ne add el! Én eladtam tegnap az utolsó ASIC gépemet is. Kicsit bánom azt az egyet, de mennie kellett.
    Más. Talán még vissza lehetne keresni, hogy amikor egyszer egyszer benyögtem még 2014-2015 táján, hogy vegyenek Guldent, vagy Verge-t, akkor látni lehetne, hogy nagy nevetések és fikázások voltak, hogy mi azokban a fantázia. Hát azoknak akik nem olvastak utána, nem látták a fejlesztő erőlködését a projekt mögött azoknak semmi. Nekem viszont évente egyszer van egy jó megérzésem. Ezt akkor is elmondtam, volt nagy nevetés. Éreztem a Guldent, éreztem a Verge-t.
    Most azt érzem, hogy az Electroneum lesz a következő ami a 60 ezres Bitcoinnál 1-10 dollár között fog teljesíteni. Most lehet kacagni, nem baj.

    1-2-3 év múlva megnézzük a Kinevet a végén c. filmet és utána beszélgetünk. 8)

    U.I. Tamás9x, ha akarod, add el a gépeidet, nem fogod megbánni. Vegyél érméket, ülj rájuk és 2-3 év múlva nagyon gazdag ember leszel! Ez garantált. Dexar kicsi szkeptikus, azt volt 2014-ben is, és nem vett Guldent, sem Verge-t. 8)
    Aki meg azt mondta, hogy a múltra nem lehet a jövőt építeni az EBBEN az esetben téved. A BTC még sehol sincs a potenciáljától, olyan iparág épült már rá, olyan iszonyat gazdag emberek vásároltak be belőle, hogy garantált a felfelé trend! 5-10 éven belül meglesz az 1 millió dollár/BTC ami már párszor elhangzott különböző emberek szájából. Persze mindenki azt hisz amit akar, de én csak annyit mondok, hogy amikor 60ezer volt egy BTC és azt mondtam a barátaimnak hogy vegyenek legalább egyet, akkor nevetgéltek ők is. Most, a sz.r piacon 1,7 milla egy BTC. Csak ennyi választja el a gazdag embert a szegénytől. Az információ. Ha azt időben megkapod és cselekszel akkor nem fogsz kimaradni a jóból.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák