- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
válasz
dvd_R+ #43520 üzenetére
Vagy jobbnak érzem újra feltenni a kérdést előröl mert lehet félre értettétek amit kérdeztem
Szóval van egy telephely ott van a gép nincs rá dugva monitor
Lett kreálva egy teamviewer account ahol fel lett véve a telephelyen lévő rig és mikor be loginolok a gépemen a teamviewer-be ott lesz hogy rig1 rig 2 stb tehát minden egyes gép, 2x rá klikkelek meg nyillik a távoli asztal, de fekete képernyő nem érzékel semmit nem latom a start menüt se semmit csak egy fekete kép, ha rá googlez-tek másnak is volt ilyne problémájaAztán kaptam itt azt az infot hogy kell egy hdmi dummy és ha azt bedugom a telephelyen lévő gépbe és úgy csatlakozok a teamviewerrel itthonról akkor lesz kép és tudom távoli vezéreli a dolgokat
ez igaz e? ez lenne a megoldás?Ha ez a megoldás akkor a telephelyen lévő rig-en a biosban tegyem a pciexpress-t primary vga adapternek ? mert most ugye a bisoban az integrált az elsődleges de mivel az alaplapon nincs hdmi kimenet így oda nem tudom dugni a hdmi dummy-t csak a vga-ba szóval nem tudom hogy a biosba kell e mókolni vagy sem ?
Lehet én írtam le rosszul a kérdést de remélem mostmár érthető a gondom
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest