-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
szokasos szopas a 2. riggel
4 karival tok jo stabilan ment
ma megjott a ket utolso 1060
berakom egyesevel, latszik mind a 6 csont nelkul, de fel ora banyaszas utan elkezd fagyni
utana mar 5 percenkent
kiszedem a riser vegeket a pcie-kbol, egyenkent dugdosom
4-ig jol megy
az 5. (egyik uj, nem akar drivert felrakni)berakom a 6.-at, az jo, de az 5. eltunik nyomtalanul es azota se jott vissza
riser lehet vagy csak a szokasos szopok mindennel?
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
Mivel vegyes a rigem, elég sűrűn váltakoznak az algok, akár kártyánként is, szóval jelen pillanatban össze-vissza értékeket látok nicehashen. Most kilőttem mindent, csak az equihash maradt, egy fél órát hagyom az összes karira, és megnézem a statot, hogy mit dob, ha így esetleg megfelelő egy kicsit amúgy én is kételkedem, de csalást nem erre írtak hanem a bminer-re ha jól tudom
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Avicularia
veterán
-
Dictator^
veterán
DSTM minernél Power Consumptiont lehetséges kiíratni ?
A batch fileban lévő json-rpc-ből elvileg kéne power usage adatot néznie, de nem írja, illetve nem látom..?
Most tesztelem csak EWBF után, szóval ne kövezzetek ha valamit benéztem(#40508) cyberwarfare: lehetséges, hogy egyből törölte..
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Yany
addikt
válasz Dictator^ #40509 üzenetére
dtsm-nél a telemetry paramétert használd. Utána böngetőben a 2222-es porton meg tudod nézni. Szépen, letisztultan mutat minden fontosat.
Hír: ZCL (vagy BTCP) hamarosan binance-on is elérhető lesz. Valószínűleg ez is picit dobni fog rajta.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
V!ck
senior tag
Írtam neki előzőleg, hogy szerintem is keveri a bminer-rel, de (#40505) fogtunder is kiváncsi volt ha jól vettem ki a szavaiból, ezért leellenőriztem és csináltam nektek egy mérést. Ennyi csak a sztori
Úgy fest, valóban jobban kapál, mint az EWBF. (Bár a hashrate-ekből eddig is látszott számomra)[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
SirRasor
addikt
Munkahelyi bányászatról mi a véleményetek? Nagyon necces? Vagy konkrétan tiltja valami törvény?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
tisn
addikt
válasz Avicularia #40520 üzenetére
kiserleti futes
-
AAntii
őstag
Ló***t, rekreációs célt szolgál, munka után letol mindenki egy-egy pubg kört és addig csak azért járnak a kártyák, hogy belemelegedjenek
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Iginotus
addikt
Egy közepes multinál be rakja a sarokba mobil nettel, akkor nem lesz gond... már ha az internet is kölcsönzött az necces...
Plug and Pray... :)
-
ktg3
őstag
Valós a különbség a dstm miner javára. kicsit magasabb a fee, de így is 3-4-5%-kal többet hoz pool oldalon. Bminerrel még 1-2%-kal többet hozna, de ott a fee is annyival nagyobb, így kb olyan mint a dstm, talán egy kicsit rosszabb.
mod.: Legalábbis nálam, 7*1070 rigen.
[ Szerkesztve ]
-
Enter65
senior tag
válasz ThreadReptil #40527 üzenetére
Ezt most neeem ertem, bocsi?
Esetleg mas pozitiv hozzaszolas maga a temahoz?[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
Köszi a merest!
És igazatok van, kevertem akkor a két "alternativ" minert, tudom, h mindkettőt próbáltam, de mindkettőt elvetettem. Másik volt akkor a csalós értékek miatt, ez pedig amit később írt egy kolléga, a különböző, látszólag felesleges portnyitások miatt. De mégegyszer átböngészem a forumát ezzel kapcsolatban, ha ártalmatlan akkor átállok ewbf-ről.
Mégegyszer thanks és Yany-nak is! -
Yany
addikt
Szívesen.
Közben gyűlik a Harvester 2-es: 2db 20-as ventim, 2db 8-pin-es splitterem, és 2db EVGA 1070Ti kártyám megérkezett. Holnap megyek a többiért, talán az ssd még nem lesz meg. Újabb cikk érik a blogomon.
ps.: Proshopnál igen korrekt emberek dolgozhatnak, ha olyan körülmények között sem mondták vissza a 3 héttel ezelőtti megrendelésem, hogy azóta minden másfélszer drágábban is eladható lenne. Most találjon az ember 500 euróért 1070 Ti kártyát. Szóval nekik!
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Mosqu!to
addikt
Srácok, kijött az új claymore v11, ajánlott mindenkinek feldobni, nálam 4-5% gyorsulást hozott simple miningen, azonban másik fontos újítás, hogy elvileg dualon nem csökken az eth hashrate, és csökkent a fee 2-ről 1,5%-ra.
Itt jön a kérdés: mit ajánlotok második coinnak Rx570eknél eth mellé, és ennek hol érdemes walletet nyitni?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz AAntii #40534 üzenetére
asm 2 paraméterrel indítottad? A felsoroltak közötti gpuk valamelyikén dolgoznak?
Nálam a 8 kártyás rig 225-ről 235-re javult.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Flashback
addikt
Úgy tűnik ez 800 ETH/USD stabilizálódot.
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
lafaty80
addikt
Csak egy gyors kérdés, még pelyhes bajszú vagyok ebben a váltó világban.
A váltóknál mindig ekkora difi volt az tényleges árfolyam és a váltó árfolyam között?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
őstag
Van már esetleg megoldás ETC bányászásra 3GB-s kártyákon?
-
Eclips21
őstag
Valaki csakanyozik coil whine-os 580al? Lenne egy elado garancialais amit megvennek de felek tole igy.
-
nagyúr
válasz Eclips21 #40547 üzenetére
Semmi baja nem lesz tole.
Nekem game alatt is hallatszik kicsit a vega eseten, de az elozo kartyam is cicergett kicsit.
Ha meg garis nem ertem miert aggodsz. Ha hivatalos gari akkoe ha be is szarna fogod azt garizod.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA® driverek topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Marvel Snap
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest