-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz Dexar007 #38621 üzenetére
.Most nem tudom mi lehetne a legjobb megoldas,de talan par heten belül a : adjunk el mindent haszonnal, igy kartyankent nem -30 lenne,hanem + 30,majd pedig az osszes coint is kiarusitom,vegül pedig varok egy jo nagy crash-re,es visszavasarolok mindent ifj. soros gyuri modjara.
amig nem terulnek meg a rigek, addig hetente, ket hetente lokalis maximumon megprobalom eladni a zsozsit
hogy utana mi lesz, meg nem tudom, messze van nagyon -
fogtunder
nagyúr
válasz Dexar007 #38621 üzenetére
én is számításba vettem ezt a lehetőséget is, de ha eleve erre számolnék, akkor nem kezdek bele. nyilván benne van a kalapban, múlt hét kedden én is gondolkodtam rajta, hogy most kell gyorsan elpattintani a gépet, de akkor meg mi értelme volt az egésznek?
ettől függetlenül továbbra is azt mondom mindenkinek, aki kérdez róla, hogy csak olyan pénzt rakjon bele, ami nem fogja földhöz verni, ha elúszik a fele.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest