Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz st3v3np3t3r #37069 üzenetére

    Még nem tanultad meg, illetve esélyes, hogy nem tartasz ott, hogy értsd: többet ér az időd, minthogy szarra pazarold. Sokszor ezért nem veszünk olcsót mi, akik ezt már megtanultuk.

    Az egy magyar sajátosság, mondhatni, hogy a lehető legkevesebbet akarjuk beletenni.

    Már miért kéne alapból két kártya egy kezdő bányába? Elég egy is, csak működjön. Ha mégegyzer megnézed, belőttük azt a szintet, ahonnan el lehet indulni, aminek van értelme. Lehet alá menni, de akkor nem bányászatról beszélünk, hanem szórakozásból elvert időről.
    Ma sokat bukni egy akármilyen drágább VGA-n elég nehéz, amikor szinte nincs is kártya, ha el akarnám adni a Vegát most, vehetnék belőle két 1070-et. Ha el akarnám adni a 480at, vehetnék belőle 1070-et. Vagy akár egy olcsóbb, de még elfogadható autót a két kártyából.

    Segítő szándék: tisztázzuk, neked mi a segítő szándék? Ha megmondják neked a tutit, vagy megmutatják az utat, amin elindulva eljuthatsz a jó megoldásig? Nekem az utóbbi, pont azért, mert a megértés a lényeg, nem a kész állapot.

    Ne vedd magadra.. de vedd magadra.

    S hogy mit árul el a topikról: Mindenki csak kérdezni akar, meg sült galambot a szájába, de olvasni már nehéz.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák