Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Zizi123 #18676 üzenetére

    Igen, szerény ismereteid azt persze nem teszik lehetővé, hogy elolvasd, hogy 4-10 hozzászólásos emberek üzengetik ezeket a "this coin is dead" c. agyhalott üzeneteket és persze azokat az üzeneteket érdekes módon nem idézed, amik 50-100-200 hozzászólásos, komoly fórumozók tollából valók, pedig általában pont az ilyen üzenetek után jönnek és írják azt, hogy tuti nincs így!!
    Szóval légyszíves tájékozódj, kérj meg egy angolul jól beszélő embert, hogy fordítsa le neked az utolsó kb. 30 hozzászólást, hogy legyen egy kis rálátásod arra, hogy mi is történik az érmémmel.

    Továbbá igencsak furcsa dolog volt ez a beszólásod, amikor pont pár nappal ezelőtt kérdezted, hogy mi a helyzet az érmémmel és én elmondtam, hogy milyen elképzeléseim vannak és milyen újításokat tervezek!

    U.I.: A Bittrex már kb. 2 hónapja 3 BTC-t kér azért, hogy feltegyen egy érmét a váltójára. Ez még a jelenlegi nevetséges BTC árfolyamon is 217ezer Forint, ne haragudj, hogy nincs ennyi pénzem hirtelen amit csak arra költenék, hogy a Bittrex feltegyen a váltójára! Semmi garancia nincs arra, hogy ha felkerülünk akkor csodák csodája hirtelen felmegy az ár!
    Ez csak úgy lehetséges hogyha újításokat vezetek be, ami pedig szintén pénzbe kerül! De ettől függetlenül ezen dolgozom már egy ideje.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák