Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bazsyka #18651 üzenetére

    Ettől a ponttól kezdve én már kezdeném magam megbarátkoztatni a gondolattal, hogy annak annyi. :(

    Nem azt mondom, hogy szerintem már valószínűleg így lesz, de már félek, mert egyre hülyébb indokokat tweet-elnek. Szerintem egy adatbázis konvertálásnak nem szabadna napokig tartania. Pontosabban az egész frissítésnek/migrációnak nem szabadna ilyen formában lezajlania (márpedig így bármi elképzelhető, tehát az is, hogy eleve kamu az egész és kezdettől fogva más zajlik a színfalak mögött, vagy hogy menet közben szúrtak el valamit és most ők sem tudják, hogy mi lesz a vége...). Ez nekem teljesen úgy tűnik, mint ha a legelső crypto coin exchange migrálna alpha1-ről alpha2 verzióra, amit pár tizenéves geek csinál a nagymama pincéjéből (ami nem is lenne gond, ha a teljes körkép tényleg így festene, csak kicsit más most a helyzet, ráadásul amúgy is épp kalapálják lefelé a fiat/BTC árfolyamot -> de ez is csak arra a gondolatra játszik rá, hogy a mintpal-on tárolt coin-okat szórja ki valaki...).

    Én ezt most szerencsére megúsztam (bizonyos értelemben), mert lenulláztam az egyenlegem még a legelső átmeneti leállást megelőző anomáliák láttán. De nyilván nem örülnék, ha leléptek a coin-okkal, mert az átmenetileg mindenhol éreztetné a hatását (még így is majdnem benyaltam, hogy épp felszökellni látszott egy altcoin mintpal-on, mielőtt bezárt, én pedig majdnem beleugrottam cryptsy-n abba a coin-ba, merthogy akkor ott is fel kell menjen, de pont akkor KOPP, a mintpal bezárt, majd ennek hatására cryptsy-n azóta stagnál, illetve nemrég elindult lefelé).

    JPC-n szépet profitáltam pár hónapja, azóta rá se néztem, feltételeztem, hogy meghalt, ahogy ilyenkor az lenni szokott, de ezek szerint felkerült Mintpal-ra (én még bittrex-en játszottam vele).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák