Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Csabipici #16507 üzenetére

    OK Cex.io számolás:

    Beütöm a Coinwarz-on, hogy 400 GHs, kiveszem az áramszámlálást (0-kat rakok vagy törlöm a W és áramdíj sorokat), kiköpi, hogy 0,0411BTC/nap, ebből levonom a 20%-os szervízdíjat és megvan mennyit lehet ezzel keresni naponta. Ha naponta, vagy akár hetente a bevétel 10%-áért veszek GHS-t, akkor naponta 0,3 GHS-t tudok venni, havonta 9-et.
    Tehát a köv. hónapban már 409 GHS-em van, stb, stb.

    Szerintem ezzel az ütemmel hiába van diff emelkedés, a havi bevételem megmarad, ne adj isten még növekszik is! Egyébként meg ha nem 10%-ot forgatok vissza, hanem többet akkor akár "előre" is lehet vásárolni, vagyis 2-3-4 hónapnyi GHS-t egyszerre megvenni az első bevételből.

    Dehát ez meg olyan dolog, hogy mindenki abba fekteti a pénzt amibe akarja. Ez egy alternatíva, nyilván nem teljes értékű, nyilván nem biztos, hogy valóban hosszút távon megéri, de kipróbálni ki lehet, szerintem havi szinten nem fog esni annyit a GHS ára, hogy ne lehessen pluszban kiszállni belőle, ha pedig így van akkor miért ne lehetne berakni a BTC ebbe, ahelyett, hogy a tárcában kuksol!??

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák