Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz TooCool #13472 üzenetére

    Az unexchanged-et nem is értettem soha, hogy lehet BTC-ben kifejezni, hisz amíg nem adta el, addig nem tudhatja pontosan mennyiért sikerül majd eladni. Legjobb esetben is +/- 5% van benne, de láttunk már olyat, hogy egy coin ára hirtelen a felére zuhan és a kettő közt stabilizálódik napokra.

    Elhiszem, sőt, mindig is úgy gondoltam, hogy többet tesz zsebre, mint amit bevall, de ha szimplán csak lop, akkor azt szerintem nem úgy csinálná, hogy először jóváírja neked, aztán elveszi a számládról. Egyszerűen hozzá sem adja, már az unexchanged-hez sem (de az előző érv miatt ez is érdekes kijelentés).

    Szóval függetlenül attól, hogy mennyi sarcot vesz le magának a háttérben, a grafikon (vagy az adat amiből készül) szerintem szimplán hibás, nem azt vizualizálja neked, hogy épp miként lop meg téged. Az miért lenne jó neki? A grafikonhoz is ő szolgáltatja az adatokat attól, hogy a rajzoló program másik szerveren fut.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák